Celebrity

12. února 2024 06:00

Kisa Císařová

Dramatický výlet Eriky Stárkové. V dětství ji uštkla zmije, do sanitky ji museli nést

Zamilovaný Ivan – Zalez do spacáku (1)

Byť pravděpodobnost uštknutí hadem není v České republice příliš velká, Erice Stárkové (39) se do nohy opravdu zakousla jedovatá zmije. Nejenže vyděšenou herečku uštknutí bolelo, ale chvíli musela dokonce čelit i nedůvěře kamarádů, kteří si mysleli, že utrpení jen předstírá.

Erika Stárková je velkou milovnicí přírody, díky čemuž si od dětství užívala pobyty na letních táborech. Na jednom takovém ale dívenku, která teprve snila o dráze profesionální herečky, uštknul do nohy nebezpečný plaz. Situace byla o to horší, že si ostatní táborníci chvíli mysleli, že Erika všechno jen hraje. „Uštkla mě zmije a nikdo mi to tenkrát v tom lese nevěřil. Všichni říkali, že si to vymýšlím,“ popsala nepříjemné chvíle redakci webu Prima Ženy Erika Stárková.

Nejkrásnější záchranář Eriky Stárkové

Zatímco zdravého dospělého člověka uštknutí zmijí ve většině případů na životě neohrozí, a dokonce ho zvládne i bez zásadních zdravotních komplikací, u dětí je riziko závažné reakce mnohem vyšší.

Víte, který had je nejjedovatější? Představujeme výběr nejvíc smrtících jedů a jejich nositelů

Způsobeno je to nižší hmotností, kvůli které může být pro děti a dospívající i menší množství jedu zdraví a život ohrožující. A tak i v Eričině případě nebylo nač čekat. „Když jsem začala mít hysterické záchvaty a ostatní viděli kousnutí na noze, ten nejlepší a nejkrásnější hlavní vedoucí, do kterého jsem byla tenkrát zamilovaná, mě nesl přes celý les do sanitky v náručí. Tak to byla pecka,“ zavzpomínala Erika s úsměvem na situaci, která tehdy veselá vůbec nebyla.

Jelikož ale všechno dobře dopadlo, stala se z uštknutí vtipná historka, kterou dnes herečka ráda vypráví. Eriku Stárkovou a její komediální talent si můžete nově vychutnat v osmidílném komediálním seriálu Zalez do spacáku každé pondělí ve 20:15 na Primě nebo v předpremiéře na prima+. Jak sám název napovídá, seriál má k přírodě velmi blízko. Natáčel se v kempu u řeky Ohře pod režijní taktovkou Jana Haluzy a kromě Eriky Stárkové se můžete těšit na Tomáše Kluse a jeho dceru Josefínu, Pavlu Gajdošíkovou, Lenku Vlasákovu, Kristýnu Leichtovou nebo třeba Barboru Seidlovou, známou mimo jiné ze seriálu Ohnivý kuře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.