Celebrity

15. května 2022 06:30

Josef Šťastna

Přepychová vila za 24 milionů korun. Miss Salačová prodává své honosné sídlo

Na vrcholu slávy byla Michaela Salačová (40) v roce 2000, kdy se stala Miss ČR. Dokázala se ale prosadit nejen díky kráse, ale také kvůli podnikatelskému talentu. S manželem, hudebním promotérem Daliborem Vajčnerem, se nyní rozhodli, že se zbaví přepychové vily u Brna. Za nemovitost požadují téměř 24 milionů korun.

Okouzlující kráska si bydlení pořídila se svým manželem v roce 2009. Nemovitost nechali zrekonstruovat tak, aby dům vyhovoval po všech stránkách celé rodině včetně požadavků dospívajících synů – jedenáctiletého Olivera a devítiletého Damiana.

„Mám potřebu neustále měnit místa a opravdu si nepřipouštím, že bychom tady měli zestárnout. Máme to s manželem stejně. Nedávno zrovna přišel s otázkou, jestli nezačneme stavět... Nebráníme se ani myšlence odstěhovat se třeba i do zahraničí. Domov je pro mne místo, kde se cítím dobře a kde mám rodinu. Jestli tady, nebo jinde není důležité,“ řekla webu Novinky.cz, když v minulosti vysvětlovala, že nemá potřebu zapouštět kořeny na jednom místě. Nyní se tedy modelka a její manžel rozhodli, že je čas zvednout kotvy a nemovitost výhodně prodat.

Podívejte se, jak bydlí Lucie Bílá:

Opravdu nádherná lokalita

„Nabídka je určitě výjimečná v tom, že vila má pouze jednoho přímého souseda, takže je tam neuvěřitelný klid a soukromí. Navíc je na krajním pozemku s výhledem na celé Říčany (u Brna, pozn. red.), a protože je dům orientovaný na jih, celý den tam svítí sluníčko. Pro někoho, kdo potřebuje být blízko města, ale zároveň se chce po práci schovat před lidmi a užít si čas s rodinou v blízkosti přírody, je tohle prostě ideální. A navíc takových nemovitostí v okolí moc není,“ cituje slova realitního makléře Jiřího Hanouska web Prima Living, který na prodej nemovitosti upozornil.

Vila má výměru přes 260 metrů, dispozičně jde o 6+kk. Na pozemku o velikosti 1 410 m² se rozkládá zahrada s bazénem se slanou vodou, pergolou a vinným sklípkem. Dům se skládá z kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, pěti pokojů, dvou koupelen, obytného přízemí s vlastní kuchyní a koupelnou a dalších dvou obytných místností na půdě.

Snímky z vily, které pro Primu poskytla přímo realitní kancelář hledající kupce, najdete zde.

Dům v Říčanech u Brna Salačová a její manžel zakoupili před třinácti lety, byl v té době zhruba pět let starý. Manželé se pustili do rozsáhlé rekonstrukce, interiéry si nechali navrhnout od architekta.

Případný zájemce najde v Říčanech klid, ale moravskou metropoli bude mít na dosah ruky. V obci je veškerá občanská vybavenost, po dálnici trvá cesta do Brna 15 minut. V okolí je spousta zeleně a cyklostezek –⁠ jen dva kilometry na kole je to k rybníku, kde se dá v létě koupat a v zimě bruslit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.