Celebrity

5. dubna 2022 14:20

David Laštovka

Spor o dědictví Ivany Gottové pokračuje. Dominice hraje do karet lékařská zpráva

Dominika Gottová, nejstarší dcera zesnulého zpěváka, spřádá plány, jak napadnout závěť po svém otci. A vypadá to, že není bez šance a na dědictví a další miliony může mít nárok. Jaké kroky chystá a má se vdova Ivana obávat nejhoršího?

Když Karel Gott zjistil, že mu moc času nezbývá, rozhodl se finančně vypořádat se svou rodinou. Dcerám Dominice a Lucce, které počal ještě jako svobodný muž, daroval každé šest milionů korun v hotovosti s tím, že se zřeknou dědického práva a jedinými dědici se po jeho smrti stane manželka Ivana s dcerami Charlottou a Nelly. Lucie s Dominikou souhlasily a podepsaly potřebné dokumenty.

Jak se ale zpětně ukázalo, celá věc má jeden podstatný háček. Dominika se v té době léčila se závislostí na silných lécích a před soudem chce dokázat, že nebyla příčetná a k podpisu byla donucena. Kvůli tomu už kontaktovala kliniku ve Finsku, kde byla hospitalizována a vyžádala si podrobný výpis všech prášků, které tehdy pravidelně užívala. Na základě toho měl být vypracován znalecký posudek, který by měl prokázat její pravdu.

Tajný účet v Německu, o kterém nevěděla ani Ivana

Přestože někteří právníci tvrdí, že je bez šance a nic už jí nepomůže, neboť když se jednou člověk zřekne dědického práva, nic už dědit nemůže, Dominika zůstává optimistkou. „Klinika ve Finsku by měla její verzi potvrdit. V té době se tam opravdu léčila. Navíc, jak se dozvěděla, dědické řízení stále ještě není uzavřeno, protože je ve smlouvách mnoho nesrovnalostí,“ prozradil nám blízký přítel Dominiky Gottové. Není bez zajímavostí, že Karel Gott měl tajný účet v německém Mnichově, o němž dlouhé roky neměla tušení ani vdova Ivana.

Dominika Gottová byla hostem Nového dne

Dominika a Ivana jsou na ostří nože a nic si nedarují. Vdova například po smrti Mistra přestala její matce, bývalé tanečnici Antonii Zacpalové, platit soukromý pokoj v domově seniorů. „Loni v létě Ivana přestala mamince příspěvek na bydlení v domově důchodců posílat, přitom si táta přál, aby tomu tak bylo, i když tady nebude,“ prohlásila Dominika.

Zdroj: autorský článek

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.