Sladké recepty

28. prosince 2014 22:00

Petra Kloidová

Top 5 báječných dortů za rok 2014

V pondělí ve 20.15 uvidíte rovnou dvojitou nálož cukrářské reality show Božské dorty. Sympaťák Duff musí vytvořit za týden 28 luxusních dortů. Je konec roku, tak se pojďte podívat na 5 těch nejlepších. Dostanete i recepty!

V pondělí se znovu potkáte i se svým oblíbencem. Duff je majitelem a šéfem cukrářství Charm City Cakes v Baltimoru. Se svými zaměstnanci a kolegy se věnují tvorbě netradičních dortů na zakázku. Podívejte se, jaké skvosty tito cukráři dovedou.

28 dortů? To budou pořádné nervy

Tento týden mají v Duffově firmě vytvořit 28 dortů a velký kolotoč, takže vše musí být rychleji, než jsou zvyklí. Ben vyrábí dvouplošník, který si žena objednala pro svého manžela; ten je navíc golfista. Anna pomáhá vyrábět figurky – celková koncepce dortu bude postava golfisty na křídle dvouplošníku. Město Asbury slaví 110 výročí a objednali si dort, repliku svého slavného kolotoče. Půjde o výstavní kus, který nebude k jídlu, ale podmínkou je, že musí být funkční a točit se...

Božské dorty sledujte v pondělí ve 20.15!

Konec roku vždy vybízí k bilancování. Tak se podívejte na jeho sladkou verzi. 5 top dortů za rok 2014 i s jejich recepty!

Pivní čokoládový dort

RECEPT NAJDETE TADY

Kokosový dort s limetkou

RECEPT NAJDETE TADY

Vánoční Pavlova dort

RECEPT NAJDETE TADY

Perníková chaloupka trochu jinak

NÁVOD JAK NA TO, NAJDETE TADY

Čokoládový dort s mátou

RECEPT NAJDETE TADY

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.