Ve čtvrtek čeká Mauru z Rizoli a Isles pořádná nepříjemnost!

Mrtvola člověka ubitého na silnici – kdo ho má na svědomí? Toť další práce pro Jane Rizzoli a Mauru Isles. Brzy odkrývají, že zavražděný muž byl ve finanční tísni a půjčil si od lichváře. Motivů však může být víc! A do toho má Maura problém!

Další díl seriálu Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně uvidíte ve čtvrtek ve 20.15 na Prima love.

Mauru okradou o identitu

Na jméno nadané patoložky a nejlepší kamarádky Jane Rizzoli si totiž brousí zuby zločinci! A Mauru okradou… o identitu! Kdo za plánem stojí a jaké to bude mít pro doktorku důsledky? A souvisí právě tenhle zločin s případem, který se vyšetřuje, s něčím úplně jiným? Uvidíte už ve čtvrtek večer!

Problémy, problémy

Pro Mauru to nejsou první trable. Ve čtvrtém díle čtvrté řady se Mauře například brutálně nevyvedlo jedno rande – ráno se totiž probudila vedle zavražděného muže. Omámili ji, nic si nepamatovala a okamžitě se stala hlavní podezřelou. A Jane a spol. měli co dělat, aby přišli celé záhadě na kloub a z průšvihu ji vysekali. Nicméně nakonec to samozřejmě všechno dobře dopadlo!

Pohnutý osud Maury

Víte vůbec o tom, že seriálová Maura má za sebou docela náročný život?

Maura vyrostla v bohaté rodině, která ji jako dítě adoptovala. Jejím biologickým otcem je však irský zločinecký boss Patrick „Paddy“ Doyle a matkou dr. Hope Martin. Ta se v seriálu poprvé objevila ve třetí sérii a diváci tak zjistili, že jak Maura, tak Hope nakonec skončily u stejné profese – patologie. V seriálu nakonec nechybí ani Paddy, který má roli zrovna ve čtvrtečním díle.

Minulý týden jsme psali, že Jane Rizzoli byla v dětství tomboy jak hrom. A i Maura měla své zvláštnosti – byla poněkud samotářská. V 10 odešla na internátní školu a spolužáci jí dokonce vymysleli nelichotivou přezdívku Maura – The Bore A, protože se domnívali, že je jejich velice chytrá spolužačka nesmírně nudná. Ale to se sakra pletli!

Co si počne Maura v příštím díle? Uvidíte už ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.