Princezna Kate zveřejnila první fotku po operaci břicha. Všem poděkovala za podporu

Princezna Kate má za sebou operaci břicha. K úlevě všech se po několika měsících opět ukázala na sociálních sítích se širokým úsměvem a obklopená svými milovanými dětmi.

Detaily o náročné lednové operaci si nechává Kensingtonský palác pro sebe a o zdraví princezny od té doby neposkytoval žádné informace. Nyní veřejnost potěšil rodinný snímek Kate Middleton (42), která je v obležení svých tří dětí – prince George, princezny Charlotte a nejmladšího Louise.

Mohlo by vás zajímat: Chtěla žít jak princezna na zámku, ale skončila v „chatrči“. Meghan závidí Kate, říká expertka

„Děkuji za vaše milá přání a podporu v posledních dvou měsících. Přejeme všem šťastný Den matek,“ napsala k první oficiální fotografii, na které od své operace zapózovala. pro upřesnění, ve Velké Británii se slaví Den matek v březnu, zatímco v České republice připadá na 12. května.

Odklad královských povinností

Princezna podstoupila plánovaný zákrok 16. ledna v nemocnici The London Clinic, kam za ní pravidelně docházel její manžel princ William. Ten kvůli tomu na čas odložil veškeré povinnosti, aby zůstal doma s dětmi. Princezna byla propuštěna 29. ledna a až do 6. března se neobjevila na veřejnosti. Kvůli tomu o ni měla řada lidí obavy. Palác chtěl chránit její soukromí, a tak poskytoval minimum informací.

Čtěte také: Kate Middleton je po operaci. Do Velikonoc ruší veškeré královské povinnosti

Pouze jedno strohé oznámení mělo zabránit spekulacím o možné rakovině. „Princezna z Walesu si velmi váží veškeré podpory, které se jí od veřejnosti dostává. Kvůli rodině a především dětem by si však přála zachovat soukromí. Její osobní lékařka má zakázané veřejně komentovat její zdravotní stav,“ stálo v prohlášení paláce.

Princezna si nepřála informace o svém zdravotním stavu sdílet, aby „pro své děti zachovala co nejvíce normálnosti“, jak uvádí web BBC. Ke svým povinnostem by se měla opět vrátit po Velikonocích. Momentálně se zdravím bojuje také král Karel III., kterému lékaři diagnostikovali rakovinu.

Nejen princezna Kate se ukázala na veřejnosti, ale i Karel III. už údajně začal pracovat:

Sdílejte článek
Štítky celebrity Kensingtonský palác Britská královská rodina Kate Middleton princezna Kate

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.