Pro děti je zpěvačka Ewa Farna Fajna. Za přejmenování mohou rovnátka, prozradila

Ewa Fajna a ten sympatickej herec - Inkognito S4 (14)

Věřte nevěřte, česká zlatá slavice roku 2023 Ewa Farna za všechny své profesní úspěchy vděčí rovnátkům. Tak to alespoň vidí Libor Bouček v zábavné show. Podívejte se v exkluzivní ukázce v úvodu, jak na to oblíbený moderátor přišel.

Pravidelní diváci zábavné show si jistě všimli, že jsou v ní kromě profesí hostů Libora Boučka často odhalovány i pozoruhodnosti ze soukromých životů panelistů či VIP hostů. V tom dalším tomu nebude jinak.

Česko-polská zpěvačka Ewa Farna už se v show jednou představila, a to jako VIP host. Tentokrát si ale po boku Jakuba Prachaře, Ondřeje Brzobohatého a Petra Švancary vyzkoušela pozici hádajícího. Jak už je tradicí, uvedla se citací na tabulce: „Ewa Fajna, říkají děti,“ stálo na ní napsáno. Co to znamená, vysvětlila oblíbená česká slavice záhy.

Ve 12 letech prý dostala na zuby svá první rovnátka, a když se jí paní doktorka zeptala na jméno, odpověděla, že je Ewa Fajna. „Takže to se říká podle tebe – Je to take fajne,“ rýpnul si Ondřej Brzobohatý a moderátor Libor Bouček navázal dalším dotazem. „A s tímhle ‚doubrý den‘ si natočila ty první hity, jo?“ šišlal na Ewu, která žert rozvinula a vysvětlila mu, že šišlání tenkrát vůbec nevadilo, protože si publikum myslelo, že zpívá polsky. „A takhle vznikla celá ta image,“ konstatoval ještě ke vtipu s rovnátky Ewy Farne Bouček, načež byl opraven Jakubem Prachařem, že „to nebyly rovnátka, ale jofnátka“.

Věděli jste, že Jakuba Prachaře dobíhá věk? Kromě víček mám povislé i jiné věci, žertoval

Déletrvající zájem moderátora o Ewu začal po chvíli už lehce vadit jejímu kolegovi z panelu Petrovi Švancarovi, který chtěl také dostat prostor. Empatický Libor Bouček jeho lehkou výčitku nenechal bez povšimnutí a spravedlivě dal slovo i jemu.

Čtěte také: Libor Bouček o synovi: Profese moderátora by byla ideální, teď ale chce být závodníkem

„Vím, čím se živí Ewa, to je zpěvačka. Ondřej je hudební skladatel. Kuba je herec. A ty teď vlastně seš povoláním co?“ optal se bývalého fotbalisty Bouček a na odpověď nemusel dlouho čekat. „Čisté brněnské hochštapler,“ vypálil na něj Švancara s humorem sobě vlastním v show Inkognito, kterou uvidíte ve čtvrtek večer na Primě nebo na prima+. Jako VIP host do studia tentokrát zavítal Adam Mišík. Jak napovídá sestřih hned v úvodu článku, také on se o sobě dozví zajímavé věci, než bude jeho identita odhalena.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.