Celebrity

21. srpna 2023 15:25

David Laštovka

Filip Blažek vyměnil Lucii Benešovou za mladou kosmetičku. Syn se ženil rok po něm

Filip Blažek, který slaví 50. narozeniny, patří mezi velmi charismatické herce. Není divu, že se kolem něj točila spousta krásných žen. Které získaly jeho srdce?

První velkou láskou Filipa Blažka byla o rok mladší herečka Lucie Benešová. Přestože jejich vztah byl velmi vážný a narodil se jim syn Lucián, nikdy se nevzali. Jejich cesty se nakonec rozešly, dodnes spolu ale vychází v dobrém, o čemž svědčí i to, že si společně zahráli v seriálu TV Prima Slunečná.

Čtěte také: Bára Jánová alias Sylva ze seriálu Slunečná začala hrát díky Filipu Blažkovi!

Jak Benešová prozradila, jejich vztah byl trochu bouřlivější. Možná i proto, že když spolu žili, byli velmi mladí. „To víte, když se lidi rozcházejí, je to vždy bolestné. Plánujete si budoucnost a pak je to jinak. Pokud máte dítě, představujete si, že spolu budete celý život, a když to pak nejde z obou stran, nastane pád. Ale jsou horší věcí. Tak se holt lidi rozejdou, a pokud nejsou hlupáci, funguje to dál,“ uvedla v rozhovoru pro deník Právo Lucie Benešová, která se poté dala dohromady s hercem Tomášem Matonohou.

Jeho „holky“ ho mají omotaného kolem prstu

Blažek našel životní štěstí v náručí o deset let mladší kosmetičky a manikérky Jolany, kterou poznal na jedné společenské akci. Narodily se jim dvě dcery – Johana a Filippa. Doma je tak obklopen pouze něžným pohlavím. V ženském světě se ale cítí velmi dobře. Holky to s ním zkrátka a dobře umějí.

„Jenom někdy prásknu do stolu, aby bylo jasné, kdo je doma šéf. To si dělám samozřejmě srandu. Všechny mě mají omotaného kolem prstu a dělají si se mnou, co chtějí. I pes, který je taky ženská (čivava jménem Fiona, pozn. red.). Takže snahu o autoritu už jsem dávno vzdal,“ prozradil Filip Blažek s úsměvem deníku MF DNES.

Jeho syn už je také ženáč

Filip si Jolanu vzal po šestnáctiletém vztahu. O ruku ji požádal na velikonočním výletě v italském Římě u slavné fontány Di Trevi. Svatbu měli před čtyřmi lety na zámku Jánský vrch v Rychlebských horách u polských hranic. O rok později svého otce napodobil i jeho prvorozený syn Lucián, který si vzal za manželku svou lásku Anežku. Na obřadu a následné veselce nechyběl Blažek se svou rodinou ani Luciánova matka Lucie Benešová s manželem Tomášem Matonohou, který následnou party moderoval.

Mohlo by vás zajímat: Lucie Benešová si život s hercem pochvaluje. Kutil ale dobrý není, tvrdí

„Nečekala jsem, že pro mě bude první svatba mého dítěte tak emocionálně náročná. Jsem klidný a optimistický člověk, kterého hned tak něco nerozhází, toto bylo ale silné,“ svěřila se tehdy Benešová médiím. Filip Blažek patří nejen mezi znamenité herce, ale i dabéry. Namluvil například hlavní postavu lva Alexe v animovaných filmech Madagaskar.

Takto Filip Blažek nakreslil Karla Gotta v oblíbené zábavné show:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.