Prostřeno! plné překvapení odstartuje v hájovně. Kdo půjde tvrdě po výhře?

Prostřeno! XXVII (21) - upoutávka

Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Tentokrát se u stolu, v kuchyních i při zábavě sejdou dva muži a tři ženy. V Ústeckém kraji se dá dohromady parta odvážných, kteří budou chtít předvést to nejlepší, co u jejich ploten může vzniknout.

Kuchyni budou soutěžící ochutnávat domácí i světovou, někteří si ji užijí více, jiní méně. A hlavně – soutěžící budou bojovat nejen s taktikou a trémou, ale také úkolem týdne, kterým je tentokrát zahrnutí pokrmu z dýně do menu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat pletichy, nebo půjde čistě jen o vaření? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje? Vše zjistíte už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se více.

Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Lesní adjunktka Marie (22) je svobodná a žije s rodiči

Do pořadu se přihlásila sama, protože si myslí, že za život se má zkusit vše a nikdy není dost nových zážitků. Pokud by vyhrála, část peněz by dala rodičům na rekonstrukci hájovny a další část by byla na kotec pro pejska, protože ten je pro ni celý svět. Jako zábavu si pro své hosty připraví poznávání hlasů zvěře v podání sokolníků. Tato jídla si vybrala, protože si myslí, že nic jiného by na myslivcův stůl nebylo vhodnější. Hostům prozradí, jaké maso mají na talíři, až poté, co jídlo ochutnají. Povede se Marii připravit menu před kamerou na jedničku a zaujmout hosty? A kolik bodů za myslivecké menu nakonec dostane? Sledujte už v pondělí!

Úterý: Projektant Pavel (52) v Prostřeno! již účinkoval

Poprvé zkusil seznamovací speciál a nyní si chce vyzkoušet i normální díl. Natáčení se mu totiž líbilo. Pokud by vyhrál, koupil by si nové hrnce. Jako zábavu si pro své hosty připraví posezení u ohně s kytarou – v případě špatného počasí to bude u krbu. Tato jídla si vybral, protože je má vyzkoušená na chuťových pohárcích svých dětí. Menu bude mít světové, ale celkem složité. Když dorazí hosté, nebude mít ještě prostřeno. Bude to problém? Sledujte už v úterý, jestli se soutěžící mohou těšit na kulinářský koncert, nebo je Pavel přesvědčený o něčem, co ostatní neocení. A proč se hostům nesvěří, že už v soutěži byl? Že by taktika?

Středa: Maminka na mateřské dovolené Pavla (34) se i v profesním životě věnuje dětem

Po škole odjela do Německa pracovat jako au-pair a od té doby se věnuje práci s dětmi. Je to její životní náplň a smysl života. Absolvovala studium pedagog volného času, asistent pedagoga, speciální pedagogika a vychovatelství. Pracovala jako pedagog pro volný čas, učitelka v mateřské škole a asistentka pedagoga. Pavla je partnerkou humřího krále Františka, který byl v Prostřeno! nedávno. Taktizovat trochu bude, ale podle jejího názoru nikterak přehnaně. Pokud by vyhrála, koupila by synovi hračky a případně by dala i něco spoluhráčům. Jako zábavu si pro své hosty připraví hru Raději neriskuj! Svá jídla si vybrala, protože je ráda vaří a jí a moc jí chutnají. Vyjde Pavle její taktika? Dívejte se už ve středu!

Čtvrtek: Podnikatel Martin (33) má rád českou klasiku a minutky

Je rozvedený a má dvě dcery (Karolína – 12 let, Veronika – 8 let). Je momentálně svobodný a nezadaný. Do pořadu ho přihlásila jeho expřítelkyně Jana. Pokud by vyhrál, koupil by si dveře. Jako zábavu si pro své hosty připraví motokáry. Menu sestavil z jídel, jež mu chutnají. Těší se na pozitivní lidi a taky na to, že ho nikdo nebude nutit jíst játra, která nesnáší. Martin ve čtvrtek prozradí něco o své minulosti a také důvod, proč se vyhýbá alkoholu. Zaujme jeho menu a zvládne ještě připravit úkol týdne? Dozvíte se už ve čtvrtek.

Pátek: Podnikatelka Eva (42) se nyní věnuje vaření i profesně

Dřív se věnovala personalistice. Žije s manželem Michalem (41 let), jenž je firemní právník. Společně mají syna Viktora (11 let), který má diagnostikován autismus a těžkou vývojovou dysfázii. Jejich život je podřízen synovu handicapu, hodně cestují a sportují. Mají rádi adrenalinové zážitky a často se setkávají s rodinou a přáteli. Do pořadu se přihlásila sama, protože je pro ni výzvou. Ráda zkouší nové věci, nahlíží pod pokličku, jak ostatní žijí a bydlí. Hledá inspiraci kdekoliv. Pokud by vyhrála, peníze by použila jako podporu pro své začínající podnikání. Její menu bude plné lososa. Kdo rybí dobroty neocení?

Přizná někdo, že nebodoval úplně fér? Sledujte už v pátek, co jste během týdne nepostřehli! Těšte se na pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.