Celebrity

14. června 2024 14:30

David Laštovka

První muž Terezy Kostkové odešel kvůli ní od Gajerové. Opustí i tebe, varovala ji herečka

Tereza Kostková o bydlení a módě

Půvab, šarm a věčně dobrá nálada. Nejen to zdobí herečku a moderátorku Terezu Kostkovou, která 14. června slaví 48. narozeniny. Na životní partnery měla dlouho smůlu. Proč ji před prvním manželem, režisérem Petrem Kracíkem, mnozí varovali a jak jí to klape v současném manželství s Jakubem Nvotou?

Když se Tereza Kostková zamilovala do o osmnáct let staršího divadelního režiséra Petra Kracíka, mnozí jí vztah rozmlouvali. Kracík měl za sebou už dvě nevydařená manželství, mimoto randil s několika slavnými herečkami, které vždycky nakonec opustil.

Jeho první ženou byla klavíristka Adriana, s níž měl syna Viktora. Milostný románek prožil také s herečkou Vilmou Cibulkovou, která s ním dokonce otěhotněla, ale dítě si nechala vzít. Randil také s Kateřinou Macháčkovou, kterou zklamal natolik, že ztratila důvěru v muže.

Opustí i tebe, vzpomeneš si na mě, vzkázala Kostkové Gajerová

Sedmnáct let byla jeho manželkou herečka Veronika Gajerová, s kterou se mu narodily dvě děti. Tuto rodinu opustil právě kvůli Tereze, což Gajerová velmi těžce nesla. „Opustí i tebe! Vzpomeneš si na mě,“ vzkázala tehdy přes média Kostkové. Její slova se nakonec skutečně naplnila.

Čtěte také: Jedna z dcer Petra Kostky založila rodinu a zamilovala se do ženy. S otcem se nepohodli

Tereza Kostková se za Petra Kracíka provdala v roce 2006. O rok později se jim narodil syn Antonín, kterému letos 21. června bude sedmnáct let. Manželství skončilo rozvodem po devíti letech.

Co na Tereze nejvíce oceňuje její současný manžel?

Herečka pak byla několik let sama. Láska si ji ale nakonec našla. V divadle se zamilovala do slovenského režiséra Jakuba Nvoty, kterého si před šesti lety vzala za muže. Tvoří harmonický pár a v manželství jim to klape. „Kromě toho, že je Tereza exaktní a přesná, tak je důvěřivá. Člověk s ní může komunikovat a vnuknout jí nějaký nápad nebo myšlenku. A ona to probere, není hádavá,“ popsal Terezu Jakub Nvota v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

V domácnosti s nimi žije pes i had

Nvota krásně přijal i Terezčina syna Antonína. Ve společné domácnosti s nimi žije ještě také pes a had. „Toníček si ho přál v době, kdy říkal, že bude mladým přírodovědcem. Pak se ale rozhodl, že bude radši režisérem, a o hada se starám já. Čistím, krmím a Toník zpovzdálí s úctou a respektem pozoruje. Když jsme se s Kubíkem brali, slíbil mi, že si hada do roka vezme do dlaně. Ještě se to nestalo,“ prozradila s úsměvem Tereza Kostková v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Mohlo by vás zajímat: Terezu Kostkovou veřejné vyznání manžela dojalo. Je exaktní, důvěřivá a není hádavá, řekl

Tereza Kostková patří mezi velmi obsazované herečky. Zahrála si například v seriálech Temný kraj, Hvězdy nad hlavou, Cesty domů, Vinaři nebo Pálava.

Tereza Kostková popsala vysněnou dovolenou. Tráví ji nejradši doma:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.