Celebrity

11. prosince 2023 13:45

Zuzana Schneidewind

První reakce na vítězku Talentu Annu Slížovou? Je podobná Lucce Bílé, píší diváci

První dojmy vítězky show Česko Slovensko má talent 2023 Anny Slížové

Dojala porotce a televizní diváci pak z učitelky na základní umělecké škole s hlasem světových kvalit učinili absolutní vítězku 11. řady světoznámé talentové show. První reakce na vítězství Anny Slížové se nesou vesměs v přejícím duchu, což nebývá tak obvyklé. Za pozornost stojí také její plány s výhrou 40 tisíc eur.

„Byla dobrá a zasloužila si to. Jen ať pokračuje ve zpěvu, moc jí to přeji.“ „Anička je opravdový talent. Přišla, podala výkon, poděkovala, jen si to chtěla zkusit. Moc gratuluji, neskutečná.“ To jsou jen jedny z mnoha reakcí lidí na vítězství Anny Slížové v show Česko Slovensko má talent na oficiálních sociálních sítích televize Prima krátce po vyhlášení výsledků. Mezi negativními příspěvky dominovala výtka na četnost výherců z řad zpěváků. K nepřehlédnutí byl pak příměr jedné z pisatelek, že Anna „je podobná Lucce Bílé a je moooc dobrá“. Vyhodnocení tohoto postřehu necháváme na vás. Přinejmenším podobnost osobního kouzla, jež obě dámy vyzařují, je nesporná.

Co bude dál? Svým vítězstvím v Talentu by prý ráda motivovala další talentované lidi, aby se nebáli ukázat, co se v nich skrývá. Čtyřiadvacetiletá učitelka na základní umělecké škole Anna Slížová totiž nevzpomíná na svá školní léta s poruchou ADHD zrovna v nejlepším. Proto se v dospělosti snaží jít svým žákům příkladem. I kvůli nim se přihlásila do talentové show, v níž už v prvním castingovém kole zcela ohromila nejen porotu. Rapper Ego ji poslal stisknutím Zlatého buzzeru přímo do finále.

Jak chce vítězka naložit s výhrou 40 tisíc eur?

V záplavě dalších několika talentovaných soutěžících 11. ročníku Česko Slovensko má talent 2023 se ale tehdy pokorné Slovence se zlatem v hrdle o vítězství ještě ani nesnilo. Až hlasování diváků ve velkém finále potvrdilo, že svým uměním a dobrosrdečným upřímným vystupováním si opravdu podmanila tisíce posluchačů.

Čtěte více o zajímavostech z letošního Talentu: Absolutní senzace. Náhodně vybraná žena z publika má hlas jako slavice

Pozitivní auru Anna Slížová nepřestala vyzařovat ani po získání prvenství. Například o využití výhry měla jasno hned. „Část sumy, kterou jsem vyhrála, bych darovala nadaci, pro kterou jsem zpívala benefiční koncerty, paní Mišce Hulíkové z Trnavy. Druhou část bych věnovala kamarádce z konzervatoře, která má nemocnou dcerku. Bohužel, zpívala jsem pro ně, ale pomoci jim umím jen takhle,“ podělila se o další plány dobromyslná Slovenka bezprostředně po skončení večera v TV JOJ.

Zdá se, že tato žena dál zůstává stát pevně nohama na zemi. „Stále je co zlepšovat, ale zvládla jsem to. Bylo mi trošku teplo, ale držela jsem se a zvládla jsem to v rámci možností,“ ohodnotila ještě s milou dávkou sebekritiky v rozhovoru pro TV JOJ svůj výkon ve finále krátce po ukončení velkolepého večera. Za vítězství je prý Anna vděčná a všem, kteří jí poslali svůj hlas, moc děkuje. Žádné překotné změny v životě ale nejspíš neplánuje. Jak stihla říci, její žáci dále zůstávají na prvním místě.

Anna Slížová je už osmý výherce ze Slovenska. Po 14 castingových kolech vzešlo z velkého třesku 12 semifinalistů. Porota byla tentokrát ve složení Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik. K těm se vždy přidal pátý člen, na jehož místě se střídali: Štěpán Kozub, Ego, Vojtěch Dyk a Marián Čekovský. Před touto porotou a za pohotového moderování dvojice Jasmina Alagič Vrbovská a David Gránský došlo k velkolepému živému finále s osmi účastníky (sedm přímo postupujících díky zlatému bzučáku od porotců a jeden semifinalista). Vyrovnaný souboj rozhodli diváci TV Prima a TV JOJ prostřednictvím zaslaných SMS.

Připomeňte si také první chvíle Anny Slížové před porotou Talentu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.