Celebrity

12. listopadu 2023 08:00

Žaneta Dernerová

Teleportoval se z Venuše a živí ho sugar daddies. Bez ostychu zpívá, i když to neumí

Devatenáctiletý Holadrops rozhodně není žádný stydlín. Sebevědomí má na rozdávání, i když podle svých slov nepochází z naší planety. Ze sousední Venuše se sem údajně teleportoval. Přesto to v talentové show rozjede a bez skrupulí se projde i po stole poroty. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

„Chci ukázat lidem, aby se nebáli zpívat, i když zpívat neumí,“ je záměr Holadropse, jenž dopředu avizuje, že se vůbec nenaštve, pokud od porotců talentové show dostane červený křížek doplněný odmítavým zvukem. Sám o sobě mluví jako o Venušance čili sexy kočce. „I vy tak vypadáte,“ pochválí v zákulisí moderátorku Jasminu Alagič Vrbovskou.

Netají se tím, že nemá žádnou práci. „Nic nedělám. Živí mě sugar daddies,“ prozradí s tím, že pokud by spadl internet, spadne i on. Umělecké jméno Holadrops ale speciálnímu pátému členovi poroty Egovi vysvětlovat nehodlá. „To je na dlouho, pojďme na jinou otázku,“ utne ho.

Čtěte také: Diana Mórová dělá cukrbliky na uhrančivého Španěla. Pozor, má tu holku, varuje ji Kozub

Ochotně však odpoví na dotaz, odkud je. „Jsem z Venuše,“ sdělí, jako by to nebylo nic ojedinělého. „A ty jsi odkud?“ ptá se známého rapera, který si v jednom z dílů talentové show střihl freestyle se soutěžícím. „Já jsem z Marsu,“ zareaguje pohotově Ego v další epizodě Česko Slovensko má talent, na kterou se můžete těšit v neděli večer na Primě. „Čím jsi k nám přiletěl?“ zajímá se hned čtyřicátník Jakub Prachař. „Teleportem,“ překvapí znovu Holadrops, jemuž se prý po molekulárním rozkladu trochu zvětšilo pozadí.

Přestože jeho pěvecké umění nijak oslnivé není a o falešné tóny není nouze, na pódiu se pohybuje sebevědomě a předvádí různé vyzývavé pózy. V kombinaci s nestydatým textem písně se přítomní občas nestačí divit. A co teprve když Holadrops vyleze na stůl poroty a promenáduje se před jejich zraky jako na módním mole. Zlatou cenu pojmenovanou po legendárním Jozefu Pátrovičovi, který nedávno zemřel, přijme od Jakuba Prachaře s nadšením a náležitě to na jevišti oslaví.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.