Celebrity

7. listopadu 2023 13:45

Žaneta Dernerová

S operou neuspěla, s popem to Mercedes rozjela. Za úspěch vděčí Kozubovi

Čisté svědomí pro Štěpána Kozuba – Česko Slovensko má talent XI (10)

Zdá se, že komik a herec Štěpán Kozub (27) má cit pro rozpoznání talentu. Právě díky němu totiž mladičká Mercedes Muchová (18) postoupila ve známé soutěži do dalšího kola, přestože to vypadalo, že šanci propásne. Podívejte se na extra ukázky.

Mercedes pracuje jako ošetřovatelka v domově pro seniory, zpěv je ale její velkou vášní a nenechala si ujít jediný díl známé talentové show. Letos sebrala odvahu a na pódium se sama postavila. Přestože operní pěvci nejsou v soutěži výjimkou a jeden z nich se v minulosti dokonce stal černým koněm Jakuba Prachaře, porotce trochu překvapilo, že si slečna s poněkud nevšedním jménem vybrala právě tento hudební žánr.

Ačkoliv se osmnáctiletá Mercedes za svůj výkon rozhodně stydět nemusela, nijak zvlášť neoslnila. „Bylo to takové trochu pod pokličkou. Neodhalené, jak se říká,“ zhodnotila dívčin výkon Diana Mórová, která dělala cukrbliky na uhrančivého Španěla ve stejné epizodě, na niž se můžete podívat zpětně online na prima+. Když už se schylovalo k hlasování a vynesení verdiktu, jenž by pro Mercedes nemusel dopadnout dobře, vložil se do toho ještě speciální pátý porotce Štěpán Kozub. „Nechci nikoho zdržovat, ale máte i nějakou popovou píseň? Můžete prosím kousek zazpívat? Ať mám čisté svědomí,“ požádal Kozub.

Hned po prvních tónech bylo jasné, že situaci dokonale odhadl. Zpěvačka Marta Jandová, jež splnila soutěžícímu sen, když si s ním zazpívala hit skupiny Olympic v jedné z epizod show Česko Slovensko má talent, kterou uvidíte opět v neděli večer na Primě, se okamžitě začala spokojeně usmívat. „Děkuju,“ řekla jen Štěpánovi. Oblíbený herec a komik tak Mercedes zachránil před možným neúspěchem a mladá umělkyně díky němu postoupila do dalšího kola bez jakýchkoli pochybností poroty.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.