Celebrity

24. září 2022 13:37

Žaneta Dernerová

Marián Čekovský má improvizovanou kapelu. Září v ní i Gránský a Prachař

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (5) – Show Prachaře, Čekovského a Gránského

Hudebník Marián Čekovský (45) je multitalentovaný umělec, který dokáže předvést bombastickou show v podstatě na počkání. Na pódiu známé soutěže to rozbalí společně s Davidem Gránským (30) a Jakubem Prachařem (39) a nadzvedne ze židlí všechny v publiku. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Slovenský skladatel, hudebník a zpěvák Marián Čekovský usedne coby hostující porotce v oblíbené show. Nebude ale pouze hodnotit výkony soutěžících, nýbrž sám předvede svůj nepopiratelný talent.

Po skvělém vystoupení dvou francouzských bubeníků zůstane na jevišti bicí souprava, čehož hodlá Marián s Jakubem Prachařem využít a zaimprovizovat si. „Doneste klavír, prosím vás,“ požádá obávaný porotce Jaro Slávik členy štábu poté, co Čekovský podotkne, že bez klavíru nemá na čem hrát. Přání známého producenta je překvapivě v mžiku splněno.

Bombastická show Čekovského, Gránského a Prachaře

Do nečekaného vystoupení navíc zaangažuje i Davida Gránského, jednoho z moderátorů show Česko Slovensko má talent, na kterou se můžete těšit v sobotu večer na Primě. Vznikne tak jedinečné improvizované představení, během něhož zazní třeba hit Michaela Jacksona nebo rappera Rytmuse, jenž byl sám speciálním porotcem a v jednom z dílů předvedl své beatboxové umění včetně legendárního vrtulníku.

Italský hit Bella Ciao se stane zlatým hřebem této fantastické show, která se pochopitelně setká s ohromujícím aplausem. „Máme kapelu,“ řekne spokojeně Marián Čekovský Prachařovi během neutuchajícího potlesku. „A je to!“ dodá nadšeně Jakub, který v sobě nedávno objevil skrytý kouzelnický talent.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.