Celebrity

20. března 2022 06:30

Žaneta Dernerová

První záběry z nové komedie: Hádají se Čermák, Čvančarová, Prachař a Nováková

Nová česká komedie režiséra Vojtěcha Moravce Hádkovi vtrhne do kin již v červenci. Ve filmu o rodině, která se pořád hádá a miluje zároveň, se najde nejeden z nás. V hlavních rolích se můžete těšit na Hynka Čermáka, Jakuba Prachaře, Jitku Čvančarovou nebo Sandru Novákovou. Podívejte se na exkluzivní první záběry.

Hádkovi se nejmenují Hádkovi jen tak pro nic za nic. Neshodnou se totiž absolutně na ničem. O to více, když se jedná o dědictví po dědovi. „Měla by to být komedie plná všech emocí. Postavy se navzájem milují a současně se nemohou vystát. Diváci budou mít chuť většinu postav uškrtit a některé hned potom obejmout,“ je přesvědčený režisér snímku Vojtěch Moravec. „Především by ale Hádkovi měli diváky v kinech pobavit,“ dodává.

Moravec film nejenom režíroval, společně se svou životní partnerkou Sandrou Novákovou je i autorem scénáře. Že jim to dohromady klape také v pracovní oblasti, si už vyzkoušeli při spolupráci na komedii Matky, která se dočkala obrovského úspěchu a pozitivních recenzí a na niž se rozhodně nezapomeňte podívat v neděli 27. března od 20:15 na Primě. Původní termín slavnostní premiéry tehdy museli tvůrci odložit kvůli opatřením souvisejícím s covidovou pandemií.

Hynek Čermák a Jakub Prachař jako bratři Hádkovi

Doufejme, že Hádkovým se nic podobného nestane. Uvedení snímku o věčně svářené rodině je naplánováno na 14. července. V hlavních rolích bratrů Hádkových uvidíme Hynka Čermáka a Jakuba Prachaře. Jejich chotě ztvárnily Jitka Čvančarová a Sandra Nováková, jako sestra, která leží oběma manželkám v žaludku, se představí Lucie Polišenská. „Jako každá rodina i Hádkovi mají mezi sebou řadu drobných nevyřešených sporů. A protože jsou všichni temperamentní, každé setkání je pro ně rozbuškou,“ říká o nové komedii spoluautorka scénáře Nováková.

Sandra si ve filmu zahrála manželskou dvojici s Jakubem Prachařem. „Mojí postavě říkám akvarijní rybička. Začne se o něčem hádat, v tu chvíli pro ni nic jiného neexistuje. Ale za chvíli přijde jiné téma, na to původní úplně zapomene a vrhne se s plným zápalem do toho nového,“ představuje svou postavu krásná herečka.

Komedie Hádkovi se začala natáčet loni na podzim. „Strašně jsme si to užili. Každý se někdy pohádal, takže jsme všichni mohli těžit z vlastních zážitků,“ vzpomíná na natáčení Vojtěch Moravec. „Herci byli skvělí a práce s nimi byla fantastická. Všichni se do svých postav ponořili a díky tomu ten film vychází tak dobře, jak jsme si ho se Sandrou vysnili,“ dodává sympatický režisér.

Nekonečné hádky v rodině zažil někdy asi každý z nás. „Příběh o rozhádané rodině může znít jako horor, my jsme ale hledali tu směšnou stránku hádajících se a náramně jsme se u toho bavili,“ popisuje Moravec. „Každý z nás má v rodině někoho takového, kdo se vždy chce o něčem hádat. A všichni tak nějak věříme a doufáme, že to nejsme my,“ dodává na závěr Sandra Nováková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.