Celebrity

20. února 2024 11:33

Eliška Reiglová

Putin má novou milenku, tvrdí ukrajinští novináři. Jekatěrina hlídá cenzuru na internetu

Přestože je osobní život ruského prezidenta zahalen tajemstvím, Vladimir Putin (71) je nyní spojován s Jekatěrinou Mizulinou (39). V Londýně vystudovaná šéfka cenzury, která vede ruskou Ligu bezpečného internetu, má k Putinovi blízko. Podle ukrajinských novinářů z týmu Alexeje Navalného je novou milenkou diktátora.

Zprávu o údajném Putinově milostném poměru přinesl deník Daily Mail s odvoláním na investigavce z týmu Alexeje Navalného. Jekatěrina Mizulina, jež tvrdě zasahuje proti internetovému odporu vůči kremelskému vedení, je dcerou proputinovské senátorky Jeleny Mizuliny, která je známá tvrdým protiukrajinským postojem.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Putinova milenka si žije jak carevna. Únik fotek šéfa Kremlu rozzuřil

Vztah Vladimira Putina s Mizulinou původně odhalil dnes již zesnulý bojovník za svobodu Alexej Navalnyj. Ruská novinářka a bojovnice za práva vězňů Olga Romanova navíc pro ukrajinský Channel 4 prozradila, že šéfka cenzury je přesně podle Putinova gusta. „Tento typ Barbie mu vždy velmi vyhovoval,“ poznamenala Romanova.

Jekatěrina hrdě promlouvá o cenzuře a protiukrajinských postojích. „Vyčistíme Ukrajinu od nacistů a banderovců, pak se pustíme do Googlu a Wikipedie,“ prohlásila například. Setkává se i s veřejností a podle některých zpráv měla po studentech požadovat omluvu, když na ni vznášeli dotazy týkající se povinné vojenské služby.

Alina Kabajeva je ze hry?

Roky se předpokládalo, že první milenkou pro ruského prezidenta je gymnastická legenda Alina Kabajeva. Tým Alexeje Navalného přinesl v minulosti informaci, že Putin a čtyřicetiletá trenérka, která má doma olympijské zlato, spolu mají dvě nebo tři děti. Alina Kabajeva by měla s dětmi bydlet ve Švýcarsku. Pokud je v Rusku, tak využívá síť paláců a oficiálních rezidencí, které Putin vlastní. Mezi částí ukrajinské i ruské veřejnosti se síří názor, že Kabajeva byla odstavena a její místo nyní uzmula právě Jekatěrina Mizulina.

Podle ukrajinských médií je Jekatěrina Mizulina přesně takovou ženou, jaká odpovídá Putinovu vkusu. A to nejen vzhledem, kterým může připomínat panenku Barbie, ale také postoji - je silně proti LGBT komunitě, proti Ukrajině a zastává hodnoty, které ruský prezident považuje za tradiční.

Podívejte se také na projev Julije Navalné po smrti svého muže:

Sdílejte článek
Štítky milenka Vladimir Putin cenzura Alina Kabajevová Barbie Prezident Ruska Jekatěrina Mizulina

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.