Celebrity

27. července 2024 07:00

Michaela Vlčková

Recept Felixe Slováčka, jak zahnat smutek: Stačí jedna zázračná pilulka

Felix Slováček se svěřil, jak vnímá situaci kolem nemoci své dcery Aničky

Saxofonista Felix Slováček (81) to rozhodně nemá jednoduché. Těžké chvíle zažívá především proto, že jeho dcera Anička Slováčková (28) bojuje se zákeřnou rakovinou. Nyní hudebník odhalil, co je jeho receptem proti smutku.

Kvůli nemoci dcery Aničky se Felix Slováček hodně trápí. V nedávném rozhovoru pro web VipStar.cz se saxofonista rozpovídal o rakovině mladé zpěvačky, ale i o tom, co mu pomáhá zahánět smutek v těžkých chvílích.

„Anička je lvice a snaží se s tím, co ji potkalo, vyrovnávat se jak nejlépe to jde. Samozřejmě, ať chce nebo nechce, je to pořád složité a myslet jenom na to, to je k zbláznění,“ cituje deník Blesk slova muzikanta.

Za každou cenu se Slováček snaží být pozitivní. Ovšem i na něho občas přijde splín. Má na to ale řešení. „Kdyby na mě něco takového šlo… já ale neznám žádný stres nebo splín. Tak se tomu snažím uniknout. Začnu myslet rychle na něco jiného a pozitivního. Já to umím, naučil jsem se to,“ vysvětlil.

Taktně pak naznačil, že když se nachází na dně, náladu si vylepší zázračnou tabletkou, tedy viagrou.

Čtěte také: Smích léčí, říká Anička Slováčková. Fanoušky pobavila podobou s Ivanem Mládkem

„Ze začátku mi pomohl pan doktor, který zjistil, že když mi něco chybí, tak se dodá pilulka a hned se to vyrovná,“ popisoval. „Takže když má člověk starosti třeba s láskou, dá se to vyřešit jednou pilulkou a pohybem. To s tím souvisí,“ řekl úsměvně.

Zpěvačka Anička Slováčková, která svádí boj se zákeřnou rakovinou, se aktuálně sluní v Egyptě. Na sociální síti Instagram sdílela snímky, na kterých se koupe v průzračném moři. Zároveň se před nedávnem také pochlubila svým přítelem.

Anička Slováčková řeší svatbu. Vztah rodičů označila za toxický. Takhle dopadnout nechce:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.