Celebrity

18. listopadu 2022 12:15

Vanesa Havlíková

Miroslav Hanuš ví, jak na šťastné manželství: Já dělám vtipy a žena se jim směje

7 pádů Honzy Dědka (44) - Manželé Hanušovi

Miroslav Hanuš (59) je oblíbený český herec a jeho manželka Jana (60) se věnuje tanci a choreografii. Během oblíbené talkshow velmi vtipně popsali, jak to chodí u nich doma, prozradili recept na spokojené manželství a Miroslav také popsal, jaké bylo vyznat lásku své ženě před jejím prvním mužem.

Manželka herce a režiséra Miroslava Hanuše se aktuálně kromě choreografie věnuje i psaní knih. Její poslední dílo je plné historek ze soužití se svým mužem a slavnostní křest se konal teprve nedávno. „Požádala jsem Mirka, aby mi napsal předmluvu a on mi napsal vyznání lásky,“ přiznala. „Je to tak. Včera jsem to četl na křtu knihy a byl tam první manžel Jany. Bylo to zvláštní,“ reagoval vzápětí Miroslav v rozhovoru s Honzou Dědkem.

Je to už třicet let, co Jana s bývalým manželem nežije. Za tu dobu se s tím už údajně smířil. „Nic neříkal. Dneska už je možná rád. Ona Jana je trochu divoká,“ řekl herec o své manželce. „Mirek si myslel, že mě ta energie přejde, ale nestalo se,“ obhajuje se Jana, která o svém muži tvrdí, že je pomalý, přičemž on se jejím výrokům nebrání.

Manželka herci schovává věci do kontejneru

Když byl Miroslav v pořadu 7 pádů Honzy Dědka minule, vyprávěl, jaký je staromilec. To tentokrát potvrdila i jeho manželka. „Některé věci mu schovávám,“ vysvětlila. „To schovávání znamená, že je vyhazuje,“ pohotově odpověděl herec.

Jana všechny věci obvykle schovává do vyklápěcího kontejneru na oblečení. „Ano, jmenuje se to Diakonie Broumov, tam se dává textil. Vím, že když nemůžu něco najít, nemá cenu tomu věnovat více času. Ptám se, jestli je to už v Broumově, nebo to mám ještě hledat ve skříni,“ upřesnil Miroslav.

Přestože spolu Hanušovi tvoří pár už 30 let a společně i pracují, láska jim stále jen kvete. „Já se ráda směju, Mirek je veselý. Umí doma říkat vtipy, není líný je říct nebo vyrobit. A já se mu směju, jsem takový jeho vděčný divák,“ vyprávěla Jana o manželovi. „Tuhle se nás ptali, jak žijeme, a my jsme říkali: Hezky. Já dělám vtipy a Jana se jim směje,“  na závěr herec.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.