Celebrity

10. června 2024 12:00

Eliška Reiglová

Rodiče Lucie byli zpočátku nešťastní, říká Bohuš Matuš. Nedivím se, přiznává

Zpěvák Bohuš Matuš (50) a jeho manželka Lucie (21) jako pár od počátku vztahu budili kontroverze a málokdo věřil tomu, že spolu vydrží. O několik let později ale nepřestávají dokazovat, že se lidé mýlili – partneři se vzali a mají spolu téměř čtyřletou dceru Natálku. Umělec ovšem nyní přiznal, že zpočátku bylo pro rodiče jeho manželky těžké sledovat, co se okolo ní děje.

Když se na světlo světa dostalo, že Bohuš Matuš tvoří pár s o 30 let mladší Lucií Palkaninovou, veřejnost neskrývala pohoršení. Zatímco on už byl dospělý muž, takzvaně starý mládenec, jeho partnerka byla teenagerka. Jejich věkový rozdíl a zdánlivá nesourodost vedla k tomu, že je lidé odsuzovali, kritizovali a mnohdy také oběma vulgárně nadávali.

Kupodivu ani internetová masáž Bohuše a jeho Lucinku nerozdělila. Oba se snažili bránit pomluvám i spekulacím a všemožně dokazovat, že berou vztah vážně a že ani z jedné strany nejde o výstřelek. V ústraní ale jen tiše trpěli rodiče tehdy náctileté Lucie, pro které bylo v jistou dobu velmi náročné se byť jen podívat na internet. Dopředu nevěděli, co se o vlastní dceři a jejím partnerovi dozvědí tentokrát.

Čtěte také: Rozšlapaná paštika a suché rohlíky. Bohuš Matuš prozradil, jak rodině zkazil Vánoce

„Ze začátku to bylo strašně těžké. K nim se donášely všechny ty články, já jsem o tom ani nevěděl a vím, že oni z toho byli nešťastní. Já jsem si toho nějak nevšiml. Oni mě sice znali, ale opravdu nechápali, co to píšou. Nedivím se tomu, ale tak to chodí,“ přiznal zpětně uznávaný muzikálový zpěvák webu eXtra.cz.

Vzájemná láska

Když se situace uklidnila, ulevilo se nejen Matušovi a jeho partnerce, ale také její rodině. Láska partnerů byla stvrzena narozením dcery a také svatbou. Nakonec se ukázalo, že nic z toho, co se objevovalo na internetu, nepoznamenalo ani soužití páru, ani rodinné vztahy. Ty si Bohuš Matuš nemůže vynachválit.

„Strašně je miluji, jsou to tak úžasní lidé. Jeden dědeček Robert je bývalý kominík, já jsem kominík, to nás spojuje. Druhý dědeček je kytarista, je mu osmdesát a stále chodí vystupovat s kapelou. Tchyně Soňa je úžasná ženská, dělá mi i manažerku. Mám je strašně rád. Natynka je strašně miluje, protože se jí opravdu věnují,“ dodal zpěvák.

Bohuš Matuš prozradil, co ho připravilo o vlasy:

Sdílejte článek
Štítky rodina manželka vztah dcera rodiče zpěvák Bohuš Matuš Lucie Palkaninová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.