Celebrity

28. října 2023 05:45

David Laštovka

Rozvod Andrlové a Vyskočila připomínal válku Roseových. Spojila je až vnučka

TOP STAR - Ivana Andrlová v Přístavu

Ivana Andrlová, která slaví 63. narozeniny, se stala hvězdou už jako velmi mladá herečka. Často hrávala princezny, šla z role do role a její krásu obdivovala řada ctitelů. Denně jí přicházely desítky zamilovaných dopisů. Když jí bylo dvacet, zamilovala se do staršího kolegy Ivana Vyskočila. Láska jim ovšem nevydržela a přišel velmi drsný rozvod.

Životní láskou Ivany Andrlové byl o 14 let starší herec Ivan Vyskočil, který už měl v té době dvě nevydařená manželství za sebou. Když se do sebe zamilovali, bylo jí dvacet. Tvořili krásný pár a narodila se jim dcera Michaela. Po 15 letech manželství však přišel nečekaný rozvod, o který požádala herečka.

Jako důvod uvedla, že ji Vyskočil odmítá samotnou pouštět do společnosti. Herec už měl v té době udržovat milostný poměr se svou pozdější ženou Anife. Médiím ale tvrdil, že jako první byla Andrlová nevěrná jemu a on dva roky čekal, až jeho žena svůj románek ukončí, což se nestalo. Konec manželství byl velmi drsný a soud řešil několik sporů dvojice. Vyskočil měl násilím vtrhnout do bytu Ivanina milence, kde je měl nachytat v posteli, kvůli čemuž čelil trestnímu oznámení. On si naopak u soudu stěžoval, že mu Andrlová znemožňuje styk s jejich dcerou. Velký boj se strhl také o dům, v němž jako rodina bydleli.

Jaký vztah spolu mají nyní?

Ivanu bouřlivý rozvod velmi poznamenal a od té doby už se znovu nikdy nevdala. „Někdo se z toho oklepe za pár týdnů, někomu to trvá mnoho let,“ uvedla v rozhovoru pro časopis Vlasta. Zdá se však, že čas všechny rány zahojil. Usmířili se i díky tomu, že se od dcery Michaely dočkali vnoučete.

Čtěte také: Luba Skořepová se dětí nedočkala. Jejím milencem byl i Ivan Vyskočil

„V nejlepším kontaktu jsem s Anife a moje současná partnerka je hodně v kontaktu s Ivanou Andrlovou. Tam to bylo velice těžké, ale poté, co se nám narodila vnučka, se to srovnalo. To nejde jinak, když se musíme domlouvat na hlídání,“ odpověděl Ivan Vyskočil deníku Blesk na otázku, jak vychází se svými bývalými manželkami. Jen pro zajímavost, ženil se celkem čtyřikrát.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.