Astročlánky

3. října 2024 05:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 3. října 2024: Panny budou úspěšné, Býci vyřeší všechny problémy

Runy přináší důležité poselství, které se týká úspěšných činů, které pramení z čistého srdce. Raci a Lvi září jako slunce. Vodnáři jsou odvážní. Co víc vám tajemné runy sdělují?

Beran

Runa vás nabádá k trpělivosti a také odvaze čelit nečekaným překážkám, které se mohou objevit. Nesnažte se za každou cenu rozmotávat to, co má zatím zůstat pevně v klubíčku. Žijte přítomností, netlačte na pilu a život vás velmi příjemně odmění.

Býk

Runa vám hlásí, že končí vaše problémy a do vašeho života přichází zcela nové příležitosti a možnosti. Úspěch pocítíte v pracovní oblasti a ve vztazích. Pokud jste dlouhodobě nezaměstnaní, usmívá se na vás štěstí a najdete práci.

Blíženci

Runa vám dodává odvahu a také sílu překonat překážky, které se mohou vyskytnout především v pracovní oblasti. Nebojujte, jednejte čestně a obhajte svou pravdu. Jen tak získáte ostatní na svou stranu a ukončíte veškeré spory. Štěstí pocítíte ve vztazích a přátelství.

Mohlo by vás zajímat: Horoskopy lásky od 1. října 2024: Ryby se zamilují, Berani vyřeší krizi

Rak

Runa vám přináší úspěch i zisk nejen v pracovní oblasti, ale také v osobním životě. Pokud je nějaká situace, kterou potřebujete dořešit a máte obavy, jestli vše zvládnete, s chutí do toho. Úspěch je zaručený! Štěstí u vás věrně stojí a hned tak se vás nepustí. Jednejte, zařizujte a komunikujte.

Lev

Runa vám dává životní sílu a světlo. Do vašeho života vstupuje štěstí, úspěch a také skvělé vztahy. Všechno, co vám vstoupí do cesty, velmi úspěšně vyřešíte, minulost ukončíte a pocítíte nesmírně krásné energie, které vám dodají odvahu k dalším činům.

Panna

Runa vám dává velký dar a tím je motivace, inspirace a tvořivost, kterou ohromíte také všechny kolem vás. Dařit se vám bude v práci, v osobním životě, ve škole a také při navazování různých vztahů. Jednejte a buďte otevření všemu novému, výsledek vás nadchne.

Váhy

Runa vám přináší úspěch, slávu a šťastné dojetí do cíle. Dařit se vám bude zejména v kolektivu, ať již v pracovním, osobním, nebo studijním. Nadšení vám i vašim blízkým chybět opravdu nebude a zvládnete i to, co by druzí považovali za nemožné. Usmívejte se na život, máte důvod k radosti.

Čtěte také: Horoskop na týden od 30. září 2024: Býky čeká vášeň, Štíry trápení s partnerem

Štír

Runa vám dává nesmírně krásné energie v podobě radosti, štěstí a slávy. Nezapomínejte se o ně podělit s ostatními, vaše radost se ještě znásobí a dotkne také těch, kteří nemají tolik štěstí jako vy.

Střelec

Runa vám vzkazuje, ať neztrácíte naději a věříte v nové začátky. Potíže, které vás mohou trápit, jsou jen dočasné. Buďte odvážní a jednejte. To, co vyřešit nelze, nechte žít vlastním životem, ve správnou chvíli se vše vyřeší téměř samo. Radujte se, štěstí se vás hned tak nepustí.

Kozoroh

Runa vám přináší velký proud životní energie a síly. Díky tomu uzavřete veškeré spory a také minulost, která se vám neustále vracela do života. Nezapomeňte projevit vděčnost za všechno, co máte, ať si energii tvorby a lásky uchováte co nejdéle.

Vodnář

Runa vám dodává odvahu. Nebojte se uskutečnit změny, které na vás čekají, a zbytečně nelpěte na něčem, co vám již dávno nepřináší užitek a radost. Jakmile se rozhodnete, vše na sebe bude navazovat a vy pocítíte velkou úlevu. Jednejte a radujte se, úspěch máte zaručený.

Ryby

Runa vám přináší velmi plodné období ve všech životních směrech. Jste nabití energií a chrlíte jeden dobrý nápad za druhým. Nebojte se zariskovat a s odvahou se pusťte do realizace vašich nápadů, úspěch je zaručený. Očekávejte skvělý vývoj v práci, v osobním životě i ve vztazích.

Jaký bude říjen podle mariášových karet, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 10. 2024

Dnes by k vám domů mohla přijít řada zajímavých návštěvníků. Alespoň jeden by mohl být z cizí země a někteří by mohli být z oblasti vzdělávání. Můžete očekávat zajímavé rozhovory a možná se dozvíte zajímavá fakta na téma, které je pro vás nové. Mohlo by vás to bavit natolik, že se zítra poohlédnete po knihách na toto téma.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.