Sedmé kolo Česko na grilu naruší déšť a dojde i na jedno zajímavé rozuzlení

Prší - Česko na grilu (7)

Další díl pořadu Česko na grilu se blíží. Co dostanou soutěžící za úkoly, jak si poradí s kritikou i komentáři a jak si vybrané dvojice poradí s rozstřelem, kterým je...? To zjistíte už v pondělí 6. května ve 21:30 na Primě nebo již nyní na prima+.

Další díl grilovací show Česko na grilu bude zajímavý po všech stránkách. Soutěžící si budou muset poradit se zajímavým úkolem, který je velkouvýzvou, i když to tak na první zadání nemusí vypadat. Hra pokračuje a jen jedna dvojice může vyhrát titul amatérského grilmastera. Komu se nezadaří a kdo naopak zazáří?

Dívejte se. Porotci budou po soutěžních dvojicích chtít lahodná a nenapodobitelná žebra. Dominice s Denisou trochu ztuhne úsměv na tváři. Proč?

Danny a Daniela naopak mají jasno. Je to jejich tajná zbraň a jsou na ni náležitě pyšní. Jak to předvedou? Patricie Pagáčová uzná, že už na začátku dne se Danny projevil jako opravdový odborník. Bavit se budeme o grilovací filozofii. Proč se žebra nazývají „comfort food“? Protože by měla být připravena tak, že si kromě kostí nakonec okoušete i prsty?

Kdo bude jídla z grilu hodnotit tentokrát? Na to se podívejte v další ukázce:

Ostrá parta lidí, která potřebuje nemalé porce. Grilovat se budou tři kilogramy masa na každém grilu. Soutěžící budou mít k dispozici dva grily. Kdo nakonec pohoří nejen u žeber, ale i v rozstřelu? Na co si bude stěžovat David a kdo nad žebry oslaví narozeniny? Dívejte se už v pondělí 6. 5. ve 21:30 na Primě nebo v předpremiéře na prima+.

Sdílejte článek
Štítky gril FTV Prima maso Patricie Pagáčová (Solaříková) prima+ Česko na grilu