Celebrity

15. března 2024 15:45

redakce Prima Ženy

Šéf Pohlreich nemusí mluvit, stačí, když se tváří. Jeho typické škleby napoví vše

Česko na grilu od 23. března na Primě

Baví vás grimasy Zdeňka Pohlreicha? Tentokrát v pořadu Česko na grilu bude mít vedle sebe zdatné parťáky, kteří si s ním nijak nezadají. Jak byste si jejich úšklebky přeložili vy, stát na místě soutěžících? Čí řeč tváře by vás rozhodila, která rozesmála?

Nejen slovem je proslavený Zdeněk Pohlreich. Tedy tím, že nejde pro ostré slovíčko daleko, ale jak sám avizoval: „Pokud by to soutěžící a diváky rozhodilo, měl místo mě výkony soutěžících hodnotit farář, který by jistě lépe řekl, co je tu špatně,“ prohlásil se smíchem respektovaný šéf a neodpustil si dodatek: „Chválit moc nebudu, s tím také nepočítejte, přece nechcete, abych se vrátil na Primu jako nice guy. To asi nečeká nikdo“.

Podívejte se v extra galerii na nejvydařenější grimasy porotců a moderátorů show Česko na grilu:

Nejen o ostrá slova tak nebude nouze. Také grimasy si opět diváci užijí v široké škále od mírně pozdvihnutého obočí až po oči nevěřícně vykulené nebo metající blesky, když se mu něco nelíbí. Také dojde na proškolování soutěžících, přeměřování velikosti a hladové pohledy, protože natáčecí den je zkrátka dlouhý…

Hned na začátku pořadu se shodnou soutěžící Rita s Jeanou, že na první pohled je Zdeněk Pohlreich v pohodě, stačí ale, aby se naklonil, opřel o stůl a zaměřil pohled jedním směrem, a rozklepou se strachy. A nejen ony, ale i ostatní soutěžící, které jeho komentáře dokážou pořádně rozhodit. Roman má například jasno, že kdykoliv dali na doporučení šéfa a nejeli si po své linii, skončili v rozstřelu. Jak to tedy je, vyplatí se vnímat Zdeňkovy grimasy, nebo ne?

Podívejte se na exkluzivní ukázku z premiérového dílu show Česko na grilu:

Zdatně mu ale v rámci pořadu emocemi promítanými na obličej sekundují i Martin Svatek, Patricie Pagáčová nebo Tomáš Zástěra.

Posuďte sami, jestli byste pochopili, co chtěl pohledem jeho autor vyjádřit. V přiloženém odkazu najdete celou škálu výrazů – i s popiskem, co by asi mohl chtít původce grimasy říct. Co při pohledu na fotografie napadne vás, jaký komentář? A chtěli byste v daný okamžik stát před porotci, kteří se na vás dívají přesně tak, jak zachytil fotograf?

Jak to celé ve skutečnosti bylo, můžete sledovat už od 23. března ve 20:15 na Primě nebo s týdenním předstihem na prima+ v rodinné soutěžní show Česko na grilu.

Sdílejte článek
Štítky gril FTV Prima Zdeněk Pohlreich hlášky Patricie Pagáčová (Solaříková) Tomáš Zástěra prima+ Česko na grilu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.