Celebrity

14. listopadu 2023 17:00

Šarlota Chmelařová

Šéfkuchař Gordon Ramsay má šestého potomka: Tři kluci, tři holky a hotovo, napsal

Světoznámý britský šéfkuchař Gordon Ramsay (57) je šestinásobným otcem. Jeho manželka Tana (49) mu porodila chlapečka. Šťastní rodiče se o novinku podělili na sociálních sítích.

Gordon Ramsay vyniká nejen svým kuchařským uměním, ale je zdatný také v zakládaní rodiny. S manželkou jsou spolu už šestadvacet let a za tu dobu se jim stihlo narodit šest dětí. Nejmladšího syna pojmenovali Jesse James. Slavný kuchař, kterému se za svůj život podařilo nasbírat 16 Michelinských hvězd, má tak pořádný důvod k radosti.

Mohlo by vás zajímat: Peníze svým dětem nedávám, budou si je muset vydělat, říká šéfkuchař Gordon Ramsay

Chlapeček se narodil krátce po tatínkových narozeninách. „Úžasný narozeninový dárek,“ napsal o svém synovi Gordon Ramsay, který 8. listopadu oslavil své 57. narozeniny. S nejmladším synem tak mohou společně pořádat narozeninové oslavy. Šéfkuchař ale v příspěvku naznačil, že šestým potomkem už s manželkou pravděpodobně skončili. „Ještě jeden uzlíček lásky do Ramsayovy skupiny. Tři kluci, tři holky...hotovo,“ doplnil Ramsay.

Těhotenství bylo tajemství

Rodina o příchodu dalšího potomka až do této doby neinformovala a vše drželi v tajnosti. „Bylo to nervy drásajících 9 měsíců, ale zvládli jsme to a byli jsme požehnáni tímto malým uzlíčkem. Ramsayova rodina je rozhodně kompletní. Jesse Jamesi Ramsay, moc tě milujeme,“ napsala šťastná maminka Tana Ramsayová na Instagram. Dvojice se vzala v roce 1996 a od té doby žijí v harmonickém a šťastném manželství.  Gordon má se svojí ženou ještě pět starších dětí. Dceru Megan (25), Matildu „Tilly“ (22), dvojčata Holly a Jacka (23) a syna Oscara (4).

Čtěte také: Dítě po 40? I pozdní těhotenství má svá pozitiva

Na sociálních sítích vyjádřily nadšení z dalšího sourozence i jeho sestry. „Vítej na světě bráško. Mami, jsi hvězda,“ pochválila Holly pyšně svou maminku. „Vítej na světě Jesse Jamesi! Mám takové štěstí, že mám dalšího úžasného bráchu, a že budu znovu velká ségra,“ napsala na Instagramu dvaadvacetiletá Tilly. Radostnou novinu okomentovala také bývalá členka skupiny Spice Girls. „Gratulujeme. Milujeme vás všechny,“ napsala Victoria Beckham pod fotku z porodnice.

Připomeňte si s námi také šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha v pořadu Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky děti rodiče šéfkuchař celebrity Gordon Ramsay porod Tana Ramsay

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.