Celebrity

26. října 2022 14:05

Josef Šťastna

Sestra Jiřího Korna se objevila ve společnosti. Dělala uklízečku u známého režiséra

Po boku režiséra Tomáše Magnuska (38) se po delší době ve společnosti objevila Yvetta Kornová (60), která je mladší sestrou zpěváka Jiřího Korna (73). Herečka se nejvíce proslavila v dětských rolí. Slibnou kariéru jí pošramotil alkohol. Říká ale, že nyní už zažívá klidné období.

Yvetta Kornová se narodila jako nejmladší ze čtyř sourozenců Kornových. Ostatní byli starší, proto se dá říct, že vyrůstala jako jedináček. Proslavila se především jako dětská hvězda, účinkovala například v seriálech My z konce světa (1975) či My všichni školou povinní (1984). Diváci si ji určitě pamatují také jako roztomilou dívenku z filmu Přijela k nám pouť (1973), ze snímku Šest medvědů s Cibulkou (1972) nebo z komedie Můj brácha má prima bráchu (1975). Slibně nastartovanou kariéru ale zabrzdily drogy a alkohol. V jednu chvíli se sestra Jiřího Korna, se kterým má velmi složitý vztah, dostala až na společenské dno.

„Když nemá práci a nudí se, pije. Když práci má, je OK a bezvadná. V Ratibořicích v Babiččině údolí jsem otevřel filmové muzeum. Yvetta tam za peníze rok prováděla a pracovala i v místní restauraci. A když se náhodou napila, udělal jsem zle a ona se dala okamžitě do cajku,“ popsal v minulosti deníku Blesk režisér Tomáš Magnusek, který se snaží o herečku starat. Ta se z berounské ubytovny přestěhovala do domku ve Velké Jesenici u Náchoda a je spokojená.

Jak se má Jiří Korn:

Právě Magnusek nabídl Kornové roli bezdomovkyně ve svém novém seriálu. Jejího kolegu z ulice hraje Martin Dejdar (57).

„Po třiceti letech se do filmu vrátila herečka Yvetta Kornová. Jediný, kdo ji tady v převleku bezdomovce poznal, byl Jirka Krampol, jinak nikdo. Yvetta žije kousek od Náchoda a pomáhala mi v mém penzionu Viktorka. Dělala uklízečku, pokojskou. Její životní osud je šílený, ale my ji máme rádi. Nabídl jsem jí roli a přijala ji. S Martinem Dejdarem hrají dva bezdomovce, lezli v Hradci do popelnic a byli skvostní,“ uvedl pro Super.cz Magnusek, jak spolupráce na jeho novém díle vznikala.

Během tiskové konference se v sále mezi herci objevila Kornová v převleku za bezdomovkyni, což vyvolalo pozdvižení. Jiří Krampol (84) ji poznal a dobře se bavil, naopak Zlata Adamovská (63) byla zaskočená. Yvetta Kornová pak ochotně zapózovala fotografům s úsměvem na rtech a novinářům potvrdila, že v poslední době opravdu zažívá klidnější období.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.