Celebrity

15. srpna 2023 15:35

Eliška Reiglová

Po tajné svatbě tajný porod. Ashley Olsen je už několik měsíců maminkou

Ashley a Mary-Kate Olsenovy (37) jsou pravděpodobně nejznámějšími dvojčaty na světě. V 90. letech a na počátku milénia byly v jednom filmu za druhým, měly vlastní knihy a celou řadu produktů se svými tvářemi. Sláva je ale jako dospělé omrzela a nyní se snaží informace ze soukromí tajit. Proto dosud nikdo netušil, že Ashley už se stala maminkou.

Poprvé se dvojvaječná dvojčata na filmovém plátně objevila v necelém roce. Mary-Kate a Ashley Olsenovy se v sitcomu Plný dům střídaly v roli Michelle Tanner. V deseti letech se z nich staly nejmladší milionářky v historii, přesto se rozhodly skončit s hereckou kariérou. Zaměřily se na módu a podařilo se jim vytvořit vlastní luxusní značku.

Sestry věřily, že když se vzdají herecké kariéry, bude pro ně jednodušší chránit si soukromí. Jsou opatrné na to, jakými lidmi se obklopují, a nevycházejí ani příliš často na veřejnost. Nemají sociální sítě, a tak se svět o jejich životě málokdy něco dozví. Důkazem je, že jedna ze sester dokázala dlouho tajit, že už je maminkou.

Přečtěte si také: Ashley Olsen se tajně také vdala. Kdo se stal jejím vyvoleným?

Někdejší herečka, nyní módní návrhářka a aktuálně také maminka Ashley Olsen už před několika měsíci přivedla na svět chlapečka, který dostal jméno Otto, jak informoval internetový magazín TMZ. Tomu navíc několik zdrojů z jejího okolí potvrdilo, že si s manželem Louisem Eisnerem rodičovství užívají už několik měsíců.

Mary-Kate Olsen byla první, která měla dlouhodobý vztah. Založení rodiny u ní ale nebylo na pořadu dne. O 17 let staršího bankéře Oliviera Sarkozyho si vzala v roce 2015, manželství jim však nevydrželo a po rozvodu v roce 2021 zůstala nezadaná.

Jedním z letošních nejslavnějších porodů byl ten Rihannin, který se navíc udál v pátek třináctého:

Sdílejte článek
Štítky dítě porod matka dvojčata Mary-Kate Olsen Ashley Olsen Mary-Kate a Ashley Olsenovy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.