Souboj mezi kráskami z Playboye. Mesarošová odhalí recept, jak si udržet chlapa

Žebra - Prostřeno! XXVI (8)

Ve středu v soutěži amatérských kuchařů pohostí soupeře moderátorka rádia Kiss, Sonia Edde. S některými hosty to nebude mít jednoduché. Vtipkující soupeři si neberou servítky.

Středeční hostitelka Sonia Edde k vaření příliš vřelý vztah nemá. S přípravou večeře jí tedy v repríze kulinářské soutěže vypomůže kamarád Aleš. Mají v plánu servírovat grilované žampiony portobello plněné krevetami s česnekem a chilli, plněná grilovaná rajčata, na grilu připravená žebírka se zelným salátkem a domácím škvarkovým chlebem, sladkou tečkou pak bude osvěžující okurkový sorbet se žlutým melounem.

V úterý Sonia hosty poprosila, aby dorazili v oblečení ve vojenském stylu, které se hodí ke zvolené zábavě. Ta se odehraje na střelnici, ještě než začnou hosté konzumovat alkohol. Kdo přijde hladový, musí si počkat. Střelba nadchne téměř všechny, ovšem při pohledu na výraz Dominiky Mesarošové je jasné, že se už těší ke stolu. „Kdo mě překvapil trošku negativně byla Domča. Protože přijela hladová, nedočkavá na jídlo a myslím, že si střelbu neužila, což mě hrozně mrzí, protože Domču jsem tipovala, že se jí to bude líbit,“ popíše Sonia své rozčarování.

Sama Dominika později uzná, že se nechovala nejlépe. „Mně stačí málo, ale pravidelně. Jak byl člověk hladový, tak mě to vykolejilo, až jsem byla skoro protivná,“ popisuje sebekriticky. Jak můžete v Prostřeno! vidět už teď na prima+ nebo ve středu vpodvečer, napětí mezi blondýnkami během večera ještě zhoustne.

Sonia v kuchyni potřebuje pomoc, nedaří se jí ani správně nakrájet okurku:

Sonia je podle soupeřů hlučná a nedospělá

Sonia je Playmate – fotila titulní stranu časopisu Playboy stejně jako Dominika. Je velmi otevřená, hlučná, samý vtip a srší energií. Ostatní jsou její osobou fascinovaní. Například Petr Vojnar má potřebu Soniu pořád hodnotit. Podle něj má prořízlou pusu, je nedospělá, a dokonce nezodpovědná. „Mě by třeba zajímalo tvoje první rande, ty se musíš hrozně hlídat, ne?“ zeptá se své soupeřky, která nemá stálého partnera. „Ani ne, já jsem přirozená. Možná proto to je tak, jak to je,“ odvětí Sonia. K tomu se pak v zákulisí vyjádří i Dominika: „Ten recept na to šťastný manželství je, že láska prochází žaludkem. A to u Soni nevím.“ Naráží na fakt, že si Sonia v kuchyni není moc jistá. Že by mezi kráskami probíhal tichý boj?

Sonia je také certifikovaná koučka a bude chtít ostatní naučit metodu pozitivního myšlení a odbourání smutku. Cvičení spočívá v tom, že se člověk musí smát s otevřenou pusou dokořán, což prý uvolňuje hormony štěstí. Hostům se do toho ale moc chtít nebude a prý si to nechají na doma. Jak soutěžící ohodnotí hostitelčino vaření?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.