Soutěž amatérských skupin jde do finále. Nechybí podfuky a nečestné kličky

Agrometal (8) – Skrytý koncert

Tak dlouho vršil Lukáš Příkazký (38) jako Lukyn jednu lež na druhou, až musí s partou kamarádů a totálních hudebních analfabetů zahrát na závěrečném koncertě pěvecké soutěže. To se ale v živém přenosu předstírá těžko. Naštěstí si Jaroslav Plesl (48) ví jako manažer rady a nebojí se v oblíbeném seriálu znovu podvádět. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Začalo to nevinně malou lží a podfukem. Lukyn se jen snažil udobřit manželku, když kvůli záchraně lidského života propásl oslavu výročí. Přihlásil se do soutěže amatérských skupin a doufal, že výhrou motorky si svou drahou polovičku opět získá. Jenže to moc nedomyslel a dostal se do pořádných problémů.

Naštěstí je i v zájmu Martina, jednoho z producentů reklamní agentury, aby jejich tajemství neprasklo. Pohotově tak v posledních minutách před vypuknutím živého koncertu vymyslí, jak spojit Lukynovu zoufalou partu s téměř hudební hluchotou se skutečnou amatérskou kapelou. „Co kdybyste hráli schovaný?“ napadne ho v posledním díle seriálu Agrometal, který uvidíte v sobotu večer na Primě. „Zahrajete si koncert a přitom nebudete muset nic prodávat,“ nabízí skupině vedené „máničkami“ v podání Šteindlera a Čtvrtníčka.

To se milovníkům metalu, kteří na rozdíl od Lukynovy kapely odmítají při vystoupení lákat na prodej kosmetiky, zamlouvá a s šíleným plánem souhlasí. „Hurvi, nepyskuj. Buď rád, že hrajeme aspoň takhle,“ odbudou uštěpačné poznámky jednoho člena. Je možné, aby taková kamufláž prošla? Nebo bude jejich tajemství odhaleno a čeká je ohromný průšvih?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.