Milan Šteindler škodí jako zlá muchomůrka. Vyplení bohatou úrodu marihuany

Agrometal (6) – Zlá Vochomůrka

Herce Milana Šteindlera (66) vídáme v poslední době coby amatérského rockera bojujícího za autorská práva. V populárním seriálu z vesnického prostředí ale revivalové skupině souboj oficiální cestou zrovna nevychází, a tak se rozhodnou pro podlou pomstu. Zatímco ostatní z party se převlečou do kostýmů temné síly, Šteidler vyfasuje klobouk muchomůrky. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Když to nejde po dobrém, půjde to po zlém. Takovým heslem se rozhodnou řídit chlápci z amatérské hudební kapely. Přestože drtivou většinu jejich repertoáru tvoří cizí skladby profesionálů, pyšní se dvěma autorskými písněmi. Tím spíš je k smrti vytočí zjištění, že jim nově vzniklá skupina Agrometal jejich majstrštyk vyfoukla a bez jejich souhlasu ho prezentovala v televizním vysílání.

Po neúspěchu bránit se právní cestou se nakonec uchýlí k zákeřné odplatě. Kapela, jejichž nejvýraznějšími členy jsou Milan Šteindler a Petr Čtvrtníček, které v seriálových převlecích nepoznali ani členové štábu, si plánuje postupně došlápnout na každého člena zlodějské bandy. Jako první to v dalším díle seriálu Agrometal, na který se můžete těšit v sobotu večer na Primě, schytá Escobar. „Zaútočila na mě temná strana síly!“ zhrozí se milovník marihuany, když na policejních záběrech spatří směšné komando, jež mu vypálilo políčko. „To snad není možný, aby přišla nějaká zlá vochomůrka a zničila mi úrodu!“ rozčiluje se.

Zatímco zhrzená kapela dál škodí, Lukáš Příkazký řeší coby Lukyn další problém. Je třeba, aby jeho skupina zahrála další autorskou píseň. Jenže jak ji sehnat? Samozřejmě opět krádeží! S pomocí Patricie Pagáčové v roli vnadné Panenky si nic netušíce pozvou tajné mstitele přímo do domu. Vznikne tak další bizarní situace plná převleků a nedorozumění.

Čtěte také: Kdo je kdo v seriálu Agrometal. Seznamte se s herci a postavami nového seriálu

Ohodnoťte seriál Agrometal na Kinoboxu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.