Utopili jsme Šteindlera! Málem, směje se historce z natáčení Romana Goščíková

Romana Goščíková o nejvtipnější historce z natáčení Agrometalu

Herec Milan Šteindler (66) má konečně vtipnou historku z natáčecího placu. V jedné scéně se zhoupl nad rybníček, do něhož vzápětí spadl a zaplul pod hladinu. Podívejte se exkluzivně na nepovedený záběr.

Milan Šteindler hraje v novém seriálu z vesnického prostředí tvrdého rockera, při natáčení jedné ze scén šla ale image drsňáka stranou a celému štábu ztuhla krev v žilách. Herci totiž nevyšlo zhoupnutí a spadl do rybníka. Všichni přítomní měli obrovský strach, jestli se mu něco nestalo: „Historka, kdy jsme málem utopili Milana Šteindlera, byla ta nejvíce zapamatovatelná,“ vypráví s úsměvem herečka a producentka seriálu Romana Goščíková.

„Konečně mají Milan i Kája (režisér seriálu Karel Janák, pozn. red.) co vykládat a jak odpovídat na dotazy ohledně vtipných zážitků,“ říká Goščíková, která se hladký průběh natáčení snažila ovlivnit svými magickými schopnostmi a zaříkávala počasí. „Byla to velká legrace, ale samozřejmě jsme to do seriálu použít nemohli,“ uzavírá popis nepovedeného záběru, na který se exkluzivně můžete podívat na konci článku.

Ve výsledné scéně se tak namísto rockera Šteindlera zhoupnou nad rybníkem jeho kamarádi a hudební kumpáni, kteří se v dalším díle seriálu Agrometal, na nějž se můžete těšit v sobotu večer na Primě, budou rozčilovat nad odcizením jejich autorské nahrávky. Dokonce si najmou právníka a hodlají Lukáše Příkazkého coby Lukyna jako frontmana nedávno vzniklé kapely žalovat. Dokáže se z toho opět nějakým zázrakem vylhat? Nebo na své nedomyšlené jednání dojede?

Čtěte také: Kdo je kdo v seriálu Agrometal. Seznamte se s herci a postavami nového seriálu


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.