Soutěžící přiznají, že strávili noc na záchodě. Domnělý viník se ani neomluví

Flák masa - Prostřeno! S28 (15)

V pátek se u Pavla z Ústeckého kraje sejdou soutěžící tento týden naposledy. Budou mít potřebu si po včerejšku leccos vyříkávat. Pavel má po rozchodu poloprázdný byt a zaujme tím, že rád žehlí. Umí se i otáčet v kuchyni?

Osmačtyřicetiletý podnikatel a DJ Pavel pozve amatérské kuchaře do bytu, který po nedávném rozchodu obývá sám. Byt je poloprázdný, protože je prý Pavel v procesu stěhování, ale pár osobních věcí na šmejdění připraví. Soutěžící zaujmou především fotky se známými osobnostmi a to, že Pavel příležitostně pracuje v rádiu. Otec dvou dětí se považuje za hlučného extroverta, který rád relaxuje u žehlení. Pro své hosty v Prostřeno! připraví tradiční jídla s různým vylepšením. Na menu budou mini tousty se sýrovým salátem a sušenou šunkou, vývar s játrovými knedlíčky, pečené maso s bramborovo-hruškovou kaší a vanilkový tvaroh s horkým ovocem.

Na další tvarohový dezert ve skleničce se nikdo netěší a všem je záhadou, proč zrovna v jejich kraji je tvaroh tolik oblíbený. Pavel naservíruje jako předkrm opečenou bagetu s nastrouhaným sýrem. Minitousty si soutěžící představovali jinak. Polévka bude ozvláštněná játrovými knedlíčky s chilli kořením a vývar bude uzený. Jak vpodvečer a na prima+ uvidíte, ne každému bude taková polévka chutnat. Hruška v bramborové kaši má podle hostitele zvýraznit chuť brambor, ale nikdo ji v jídle neucítí. David pak pečenou krkovici příliš nepochválí. „Chutnalo to jako maso, nic speciálního,“ podotkne.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Podívejte se na video, ve kterém soutěžící přiznají, jak jim po předchozí večeři bylo:

Vladimír si znečistil auto

Při přípitku se Pavel bez obalu zeptá soupeřů, jestli jim bylo včera večer dobře a jakou měli noc. On sám spal se spacákem a polštářem na záchodě. „Já dvě cesty na benzince cestou domů a pak ještě čtyřikrát v noci,“ popíše podobnou zkušenost Vladimír. Ten si na střevní potíže stěžoval už včera. David se tomu diví a zkouší zachránit situaci. „To jste byli pak ještě na jídle?“ ptá se. „Máte nějaké špatné zažívání,“ doplní. Pája ani Maruška totiž žádný problém neměli. Vladimír ještě přihodí včerejší historku: „Sedl jsem si do auta a najednou ze mě voda ven.“ Myslí si, že by se David měl omluvit, k čemuž nedojde. Spíš soupeře zesměšňuje narážkami, že to má co dělat s věkem.

Pavel se soupeřům svěří, že je čerstvě po rozchodu. Každý chtěl jít jinou cestou, ale jsou s bývalou přítelkyní v kontaktu. Vladimír, aniž by znal podrobnosti, soudí, že rodina má zůstat pospolu. Po dezertu bude následovat zábava – karaoke. Maruška se toho nebojí a zazpívá jako první. David zkusí improvizovaně rapovat. Vladimír s Pájou si na zpěv netroufnou, a tak spolu zkusí zanotovat Aj tak sme stále frajeri. Kolik dostane Pavel za svoje netradiční menu bodů? Kdo si odnese výhru, uvidíte v pátek.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.