Seriály a filmy

3. října 2024 09:48

Petra Jaroševská

Soutěžící se Romanovi smějí za „honibox“ v obýváku. Theo odmítá ochutnat předkrm

Honibox – Prostřeno! S29 (129)

Ve čtvrtek se k plotně v soutěži amatérských kuchařů z Olomouckého kraje postaví Roman. Ten zaujme bydlením a významnou přípravou den předem. Theo prozradí, jak je na tom s bodováním, a je rázem za taktika.

Třicetiletý Roman pozve ve čtvrtek soupeře do bytu, kde žije už deset let. Společnost mu zde dělá milovaný pes, čerstvě má také přítelkyni, se kterou ale nežije. Romanovou chloubou je vlastnoručně postavená bouda, kterou považuje za další místnost. Je to v podstatě kancelář s počítačem. Jen v ní uživateli nad hlavou svítí různobarevné „mraky“. Podívejte se na video v úvodu článku. Původně to měla být herní místnost, ale Roman už prý moc nehraje. Jeho hobby je jeho práce výkonného ředitele jedné firmy a manažera jiné firmy.

Pro své hosty v Prostřeno! chystá menu, které si natrénoval dopředu. Roman totiž vůbec nevaří, kuchyň se naučil používat nedávno. Důkazem, že se tu už vařilo, bude dým, který se po vyvalí z trouby po jejím zapnutí. Něco tam prý včera vyteklo. Roman pro jistotu připraví celou polévku dopředu v pomalém hrnci. I maso má naložené z předchozího dne. Podávat se bude rohlík se slaninou a sýrem, vyvařené hovězí s nudlemi od babičky, kuřecí maso v indickém krému a dort ze sýra pokrytý jahodami. Recepty najdete v aplikaci Prima Zone.

Theo je v úvodu večera nepříjemný a nechce jíst:

Veronika má jasno. Romana by si jako partnera vychovala

Po příchodu hostů je Roman usadí ke stolu a omluví se, že musí odběhnout k troubě. Theodor má ale žízeň a rozhodne se nalít všem vodu. To se hostiteli nelíbí, a třecí plochy vzrostou při předkrmu. Theo totiž nechce jíst mouku. „Ty vole, proč jsi v téhle soutěži, to nechápu,“ zlobí se Roman. Soupeři se diví a přemítají, jak tedy bude hodnotit. „Pokud Theo strhne body za něco, co ani neochutnal, tak si myslím, že je to od něj zlé. Není to hráč, ale s*áč,“ říká Veronika. Neměl by přijít o body kvůli tomu, že někdo něco nejí.

Theo tvrdí, že bude hodnotit podle sympatií, a ne podle jídla. Zvláštní taktika. Kolik asi dostane Roman? Při šmejdění pochopitelně zaujme soutěžící boudička s počítačem. „Já vlastně nerozumím tomu, proč tady Roman ten boxík má. Kdyby si něco takového postavil můj partner doma, tak by šel i s boxíkem,“ míní Veronika. Před Romanem pak pracovní koutek nazve „honiboxem“. Jak bude soutěžícím chutnat jídlo od kuchaře – začátečníka, sledujte na prima+ a vpodvečer na obrazovce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 10. 2024

Dnes by k vám domů mohla přijít řada zajímavých návštěvníků. Alespoň jeden by mohl být z cizí země a někteří by mohli být z oblasti vzdělávání. Můžete očekávat zajímavé rozhovory a možná se dozvíte zajímavá fakta na téma, které je pro vás nové. Mohlo by vás to bavit natolik, že se zítra poohlédnete po knihách na toto téma.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.