Spory s expartnerkou Burešovou na chvíli odložil. Michael Krásný se o víkendu oženil

Hudební skladatel Michael Krásný (40) zažil o víkendu jeden z nejdůležitějších momentů svého života, když stanul před oltářem se svou partnerkou. Ještě před nedávnem se však jméno Krásného objevovalo v médiích v souvislosti s dramatickým konfliktem s jeho bývalou partnerkou Evou Burešovou (31), se kterou má syna Nathaniela.

Není tomu dlouho, co se v emotivní zpovědi herečka a zpěvačka Eva Burešová svěřila, že když čekala Nathaniela, už tehdy se cítila být opuštěná. „Vlastně jsem byla celou dobu sama. Ono to nebylo tak, že se jednoho dne sbalil a odešel. Spíš to bylo tak, že doma nikdy moc nebyl. A když už, pak přišel hodně brzy ráno,“ pronesla již dříve v rozhovoru pro web eXtra.cz hvězda seriálu ZOO.

Na to ostře reagoval její bývalý partner Michael Krásný. Na sociální síť Facebook umístil video, ve kterém se obhajoval. „Na základě tlaku, který vznikl po posledním rozhovoru mé bývalé partnerky, jsem nucen se ohradit vůči těm lžím a výmyslům, které existují o mé osobě,“ řekl v úvodu zhruba čtyřminutového videa, ve kterém také zazněly drsné výhrůžky.

Mohlo by vás zajímat: Evě Burešové vyhrožuje bývalý partner Michael Krásný: Mě už si do huby neber, vzkázal

Pohádková svatba

Nyní však Michael Krásný odsunul spory s bývalou partnerkou Evou Burešovou stranou a soustředil se především na svůj velký životní krok. O víkendu se totiž oženil se svou partnerkou Terezou.

Michael Krásný, můj basista světové úrovně, se oženil s nádhernou Terezou. Mišo, velká gratulace! Měl si to nejhorší a teď máš to nejlepší!!!

Posted by Laco Deczi on Sunday, August 25, 2024

Čtěte také: Eva Burešová si k narozeninám nadělila klip ke skladbě Slzy – je plný emocí a lásky

V příspěvku na sociální platformě Facebook o tom informoval jeho kamarád, trumpetista a hudební skladatel Laco Déczi. „Michael Krásný, můj basista světové úrovně, se oženil s nádhernou Terezou. Mišo, velká gratulace. Měl jsi to nejhorší a teď máš to nejlepší,“ napsal muzikant a připojil několik snímků novomanželů.

Na jednom ze zveřejněných snímků jsou zachyceni novomanželé, jak pózují s dětmi. Na snímku je také syn Burešové a Krásného Nathaniel, který i přes trvající spory rodičů byl svému tátovi v jeho velký den na blízku.

Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.