Standa Hložek přiznal, že ho ošulilo vydavatelství. Karlu Vágnerovi vydělal na dům

Stanislav Hložek v 7 pádech Honzy Dědka

Stanislav Hložek (69) je nejen populární český zpěvák, ale má blízko také k psaní. Ke svým 65. narozeninám napsal knihu vzpomínek, která zaznamenala úspěch, a právě proto nyní pracuje na vydání druhé publikace, jež by měla vyjít k jeho blížícímu se jubileu. V talkshow Honzy Dědka promluvil nejen o svém díle, ale i o tom, jak Karlu Vágnerovi vydělal na barák a kým se nechal oškubat.

Zpěvák se proslavil s Petrem Kotvaldem a Hanou Zagorovou v 80. letech minulého století hity jako Holky z naší školky nebo Můj čas. Aktuálně se více než zpěvu věnuje vydání své druhé knihy, která by měla vyjít k jeho sedmdesátinám.

Čtěte také: Stanislavu Hložkovi láska vyšla až napodruhé. Jedno z jeho čtyř dětí zemřelo velmi brzy

Z knihy, kterou Hložek napsal, neviděl ani korunu

Stanislav Hložek aktuálně pracuje na vydání svého druhého díla, které by měla vyjít k jeho sedmdesátinám. Na trhu už ale jedna jeho kniha je. Světlo světa spatřila před pěti lety, Hložek z ní ale údajně neviděl ani korunu.

„Vydavatelství, které mi vydalo první knihu, nás ošulilo a dodnes nezaplatilo ani korunu. Vydavatelství, které mi chce vydat druhou knihu, zjistilo, že ta první je pořád ještě na trhu, a chce udělat další náklady. Teď co s tím?“ ptal se Hložek.

Koncert k sedmdesátinám

Kromě knihy ke kulatým narozeninám chystá také koncert v Lucerně, kde jistě nebude chybět jeho nejznámější hit Holky z naší školky. Singlu s duetem s Petrem Kotvaldem se ve své době prodalo milion a tři sta tisíc kusů a udělalo to z něj nejprodávanější český singl historie.

Přečtěte si: Strach o zpěváka Standu Hložka: Podstoupil složitou operaci srdce

„Kolik to bylo, by nám přesně řekl Karel Vágner, který je autor hudby a chodí mu výpisy z OSA (Ochranný svaz autorský, pozn. red.), mně ne. On za to má barák v Průhonicích. Ale Karel Vágner je kamarád a řekl mi: ‚Stando, kdyby došlo k nejhoršímu a vyhodili tě z domu, máš kam jít, máš u mě jeden pokoj. Druhý má Kotvald,‘“ prozradil Standa Hložek v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý od 21:35 na Primě.

Stanislav Hložek zavzpomínal na Hanu Zagorovou:

Sdílejte článek
Štítky kniha hudba FTV Prima narozeniny zpěvák 7 pádů Honzy Dědka Karel Vágner Stanislav Hložek Petr Kotvald Holky z naší školky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.