Celebrity

7. června 2022 17:50

David Laštovka

Šťastná novinka. Abrhámův syn Josef se stane pětinásobným otcem

Na posledním rozloučení se zesnulým hercem Josefem Abrhámem (†82) vyšla najevo jedna radostná událost. Hercův jediný syn Josef (45) se brzy dočká pátého potomka. Jeho životní partnerku Ludmilu prozradilo pod smutečnímu šaty viditelně rýsující se těhotenské bříško.

Syn Josefa Abrháma a Libuše Šafránkové (†68) má z předchozího vztahu s režisérkou Denisou Grimmovou dva kluky – čtrnáctiletého Josefa a dvanáctiletého Antonína. Nejenže podobu svého dědečka nezapřou, ale dokonce po něm zdědili i umělecké vlohy a jsou velmi talentovaní. Od útlého věku natáčejí vlastní animované a hrané filmy, za něž získávají ceny.

„Začali jsme točit, když mi bylo deset a bratrovi osm let. Společně to píšeme, já to režíruju. Tonda prezentuje a rodiče financují,“ svěřil se nedávno starší z bratrů v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Za filmový počin nazvaný Přežívání v divočině podle Jima Křováka obdrželi cenu v kategorii hraného filmu vytvořeného dětmi ve věku 11 až 15 let v soutěži Pražský filmový kufr.

Co všechno ještě vnuci Šafránkové a Abrháma prozradili o svých filmových ambicích?

S druhou životní láskou, půvabnou Slovenkou Ludmilou, která podniká se zmrzlinou, má Abrhám další dvě děti – tříletého syna Benjamina a o rok starší dceru Lauru Josefínu. Nyní se dočkají nového přírůstku do rodiny. Josef s Libuší by na něj byli určitě moc pyšní.

Na posledním rozloučení s Josefem Abrhámem seděla jeho vnoučata v první řadě. Přestože mají jiné maminky, na první pohled bylo patrné, že spolu všichni vycházejí velmi hezky. Objímali se, drželi se za ruce a jeden druhému byli v těžkých chvílích velkou oporou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.