Suchánkovi nemají Velikonoce rádi. Na koledníky mají vymyšlenou vtipnou lest

Berenika Suchánková (26) se svým otcem Michalem Suchánkem (57) nemají období Velikonoc moc rádi. Oblíbený herec prozradil, co všechno s rodinou dělají, aby koledníci nepoznali, že jsou doma.

Herečka Berenika Suchánková si v covidovém období našla přítele, se kterým je dodnes. Pravděpodobně s ním bude také o Velikonocích. A možná dojde i na návštěvu u rodičů. Tam se ale nějakých velikonočních tradic zřejmě nedočká. „Já si pamatuji, že už od dětství mi vadilo, když mě nutili chodit v Sobotce s pomlázkou tlouct na dveře úplně cizích lidí a do toho říkat básničky. Chytl jsem z toho veliké trauma,“ podělil se Michal Suchánek o své vzpomínky na dětství v období Velikonoc.

Suchánkovi na Velikonoce dělají, že nejsou doma

Berenika, kterou momentálně můžete vídat po boku Michala Suchánka například v seriálu ZOO, tátu doplňuje o svůj ženský pohled na držení některých velikonoční zvyků. „Vezmi si to naopak. Jsi žena, přijde cizí chlap, ještě ožralý, a mlátí tě přes zadek,“ vysvětlila pro Prima Ženy s tím, že ani jeden k nejstaršímu křesťanskému svátku žádný pozitivní vztah nemá.

„My děláme, že nejsme doma. Schováme auta na zahradu, zatáhnu žaluzie a vůbec nikdo se nedobouchá,“ prozradil dále Michal Suchánek a tím dal návod všem, kteří si na Velikonoční pondělí budou myslet, že Suchánkovi nejsou doma. „Maminka občas udělá nějakou výzdobu a táta dvakrát upekl beránka. Nebudeme ale asi víc prozrazovat, ať nikoho nenapadne přijít,“ pronesli oba se smíchem.

Čtěte  více o herecké dvojici: Michal a Berenika Suchánkovi na scéně. Táta dostal od dcery ránu pěstí do břicha

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.