Astročlánky

18. září 2024 06:30

Robert Policar

Superúplněk v Rybách ovlivní především vztahy. Odpusťte sobě i druhým

Tento úplněk nastane ve středu 18. září a bude provázen zatměním Měsíce, což může u hodně lidí vyvolat vzpomínky, které mohou přesáhnout rámec tohoto života. Nastává čas, ve kterém máte velkou příležitost odpustit sobě i lidem, kterým jste zatím odpustit nedokázali.

Pravé odpuštění se nedá vynutit a je rovno milosti, která přichází většinou neočekávaně a zároveň po velkém snažení. Pokud se na někoho zlobíte, trestáte tím především sami sebe. To nejlepší, co můžete pro sebe udělat, je nechat veškerou nespravedlnost i zlobu odejít. Osvobodíte tím nejen sebe, ale i druhé a stanete se v pravém slova smyslu svobodní. Mohou se dít zázraky, a tak buďte pozorní.

Čtěte také: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Čeká nás jeden z nejléčivějších úplňků vůbec, a tak si tuto událost nenechte ujít. Bude dobré, když se na něj náležitě připravíte. Zapalte si svíčku, dejte si léčivou bylinnou koupel nebo si zajděte na dobrou terapii těla i duše. Vyhýbejte se alkoholu a podivným lidem, kteří vás mohou chtít svést na scestí. Úplněk je vždy časem, kdy se střetávají protiklady, které se občas zkoušejí ve své vzájemné síle. Dívejte se na sebe i na všechny se soucitem a bezpodmínečnou láskou. Mějte pochopení pro různé osudové příběhy, které jsou opravdu rozmanité a někdy i velmi tragické. Odpusťte jak sami sobě, tak všem vašim předkům, kterým se život tolik nepovedl. Spřátelte se s těmi, kteří jsou již na to připraveni, a hlídejte si svou důstojnost.

Poproste sny o zázračné řešení životních výzev

Polarita Panny a Ryb je osou léčení, kdy se dostává hmota do dokonalé rovnováhy s oblastmi duše, které sídlí v neviditelném světě. Mnoho lidí sny podceňuje a nemají dostatek zkušeností s jejich symbolickou řečí, která nám často velmi konkrétně až geniálně radí, jak řešit určité praktické záležitosti s mnohem větší lehkostí i grácií. Zapisujte si pravidelně sny a naučte se před spaním pracovat se silou záměru. Mluvte k životu a proste o vedení ve snech, které doslova nemají žádné omezení. Učte se od zemřelých mistrů vašeho oboru a snažte se každou noc uvědomit, že sníte. Pokud se vám to podaří, můžete otevřít nekonečný potenciál vašeho podvědomí i kolektivního nevědomí. A to stojí za to.

Síla modlitby

Pokud se zrovna ocitáte v situaci, kterou nemůžete zvládnout svou vlastní vůli, povolejte sílu modlitby či vyslání pozitivních přání za sebe i za vaše nejbližší a možná i za vaše nepřátele, pokud to upřímně pocítíte. Učiňte svůj život strhující modlitbou a buďte si neustále vědomí přítomnosti tajemství života. Nemodlete se jen za druhé, ale především za sebe. Snažte se vytvářet své vlastní modlitby, které vám budou více ušité na míru. Mluvte k životu, jako by to byl váš starý dědeček nebo babička, kteří vás nikdy neodmítnou a vždy v tichu vyslechnou. Pak naslouchejte svému srdci, ve kterém můžete objevit odpovědi a nečekaně lehká řešení.

Odpusťte sobě i ostatním

Dostává se vám výjimečné příležitosti uvolnit napětí s lidmi, se kterými můžete mít obrovskou karmickou zátěž, která se může táhnout přes mnoho životů. Některé tyto lidi potkáme přímo v naší rodině a musíme se je naučit přijmout, ať jsou jakýkoli. To je občas velmi náročné a někdy to ani nejde. Udržujte vždy správnou vzdálenost a časovou frekvenci návštěvnosti s lidmi, kteří jsou až příliš komplikovaní. Chraňte si svou vlastní důstojnost a nechte se vést svým pocitem, který nikdy nelže. Pravé odpuštění vede k osvobození, po kterém touží mnoho lidí, a tak se v této životní praxi nikdy nevzdávejte. Milost je na cestě.

Zdroj: Autorský text astrolog Robert Policar

Září podle mariášových a tarotových karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.