Taktik Jarda hraje na city a podbízí se největšímu soupeři. Ukáže i ženu v prádle

Taktika - Prostřeno! S28 (50)

Páteční hostitel Jaroslav z východních Čech se do kuchařské soutěže přihlásil kvůli dceři. Ta mu bude v kuchyni pomáhat a sní si s ostatními dezert. Roztomilá hra se mine účinkem a soutěžící budou mít Jardu za taktika, který hraje na city.

V kuchařské soutěži se tento týden o výhru perou obyvatelé Pardubic a Hradce Králové. Je mezi nimi určitá rivalita a především páteční hostitel Jaroslav tento souboj bere hodně vážně. Naváží se do Pavla z Pardubic, který už toho má dost. Jarda celý týden hezky mluví o své rodině, pro kterou by dle svých slov dýchal. Nikdo podle něj neumí vařit lépe než manželka, třem dětem splní, co jim na očích vidí, takže je byt plný zvířátek. To je velmi hezké, ale ocení to soutěžící?

Při šmejdění budou mít smíšené pocity. Michalovi se dětské pokoje nebudou líbit, navíc ho pokouše králík i morče, kterým strká prsty do klece. Všechny zarazí fotky Jardovy manželky ve spodním prádle. Pavel si myslí, že není vhodné je ukazovat v televizi. Michal s Martinou uznají, že je na ni asi hostitel hrdý, tak se chce pochlubit.

Jardovo menu bude velmi jednoduché na přípravu, čehož si všimnou i méně zkušení kuchaři Pavel s Majkem. Hostitel slibuje vzduch omaštěný větrem, zeleninovou polévku s noky, letní salátek tří variací a ovocné mističky s lívanci. Předkrm má být vzpomínka na hostitelovu babičku, která mu dávala rohlík s taveným sýrem, když se nemohl dočkat oběda.

Podívejte se na reakce soutěžících na hostitelovu malou pomocnici:

Celý týden se nesnášeli, teď mu ohřívá klobásu

Zeleninovou polévku a těstovinový salát se zeleninou a masem mají rády jeho děti. Pohár s lívanci bude Jarda připravovat s dcerou Emou. Ta roztomile provede štáb bytem, posadí se k soutěžícím a prohlásí, že by chtěla jet za výhru na dovolenou. Soutěžící soudí, že ji hostitel zapojil jako hru na city, aby ovlivnil bodování. Jarda je ostatně po čtvrtku podle všech soupeřů jasný taktik. „Myslím, že Jarda je hráč. Nezúčastňuje se konverzací u stolu,“ soudí Michal. Martina je určitě taktik. Paštika připravená dopředu, panna cotta byla také připravená dopředu,“ vyhodnotí Jarda.

Pavel všem celý týden dával deset bodů. V pátek bude na vážkách, zda dát jeden, nebo deset. „Rozhodnu se na poslední chvíli,“ oznámí. Jarda mu byl celý týden nesympatický, avšak potěší ho tím, že mu dá místo salátu párek a ještě mu ohřeje klobásu. Na to, že je nenáviděný Pardubičan, mu bude Hradečan Jarda pěkně podstrojovat. Bude se mu líbit, že Pavel při žvýkání studeného párku bude slibovat desítku. Kolik nakonec dostane bodů, uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce Primy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.