Tatiana Dyková o uklízení: Přišlo by mi zvláštní, kdyby si chlap dal věci do komínku

Tatiana Dyková v Show Jana Krause

Herečka Tatiana Dyková má plné ruce práce nejenom s natáčením, ale také v domácnosti. I když jí to absolutně nevadí. Jak zvládá soužití se čtyřmi muži? A jaký má názor na moderní technologie?

Herečka Tatiana Dyková (45) je v poslední době na roztrhání, a to především pracovně. Má za sebou hned tři filmové premiéry. V říjnu to bylo road movie Citlivý člověk a film Bratři o odbojové skupině bratrů Josefa a Ctirada Mašínových, počátkem příštího roku to bude Aristokratka ve varu. „Teď je podzim a já sbírám plody,“ vtipně poznamenala herečka na červené sedačce u Jana Krause.

Mohlo by vás zajímat: Herečka Tatiana Dyková změnila účes. Jako sexy zrzka omládla o několik let

Daří se jí i v soukromém životě. Její manželství s muzikantem Vojtěchem Dykem (38) jen vzkvétá a dvojice na veřejnosti působí stále jako v zamilovaných začátcích. Patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu, ačkoliv jim zejména kvůli jejich věkovému rozdílu na začátku mnoho lidí nevěřilo. Nyní spolu vychovávají tři syny. Dva má Tatiana z předchozího manželství. A jak zvládá sympatická herečka převahu mužského elementu v domácnosti? „Máme kočinku, která tak maličko vyvažuje, tu mužskou převahu,“ dodala trojnásobná maminka pořadu Show Jana Krause, který uvidíte ve středu 25. října ve 21:35 na Primě.

S rozložením sil je ale prý naprosto spokojená. Její chlapci jsou dle jejích slov v rámci možností pořádní. „Já vlastně těm chlapům fandím. A přišlo by mi zvláštní, kdyby si to ten chlap dal do komínku,“ říká o poházeném oblečení Tatiana. Stejně jako většina mužů, zanechávají ho na zemi prý i její kluci. „Ale zase to nechci úplně říkat nahlas,“ uvedla s úsměvem herečka. Do módy ale svému muži Tatiana příliš nemluví a je v tomto směru spíše liberální. „Já se toho, že bych chlapovi říkala, co si má vzít na sebe, bojím. Ať si vezme, co chce!“

Svět moderních technologií herečce nic neříká

Naopak v otázce umělé inteligence a technologií je trochu více konzervativní. Představa, že stroje nahradí lidi, se jí moc nezamlouvá. „Asi už to tady doklepu. Jakože to budu hrát ještě já,“ prohlásila s nadsázkou Dyková. „I když ono to jde rychle. A co bude po mně, mi může být v podstatě jedno. Ale je to škoda, ne?“ uvedla herečka.

Čtěte také: Jsme rodina popichovačů, říká Tatiana Dyková. Zavděčit se mamince umí jen dětmi

Bojkotuje ale i jiné vymoženosti moderního světa, jako jsou všudypřítomné QR kódy nebo sociální sítě. „S tímhle se vůbec nekamarádím. Úplně to odmítám,“ prohlásila rezolutně Tatiana, svět novodobých technologií není nic pro ni. „Nemám ani žádné sociální sítě. Děti se mi samozřejmě vysmívají a mně je to úplně jedno,“ uzavřela rodačka z Prahy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.