Celebrity

11. října 2022 14:40

redakce Prima Ženy

Jsme rodina popichovačů, říká Tatiana Dyková. Zavděčit se mamince umí jen dětmi

7 pádů Honzy Dědka (39) - upoutávka

Herečka Tatiana Dyková (44), dříve Vilhelmová, se v rozhovoru s Honzou Dědkem (50) rozpovídala o tom, jak jí vyrůstání bez lichotek od rodičů bylo nápomocné v tom, aby se dokázala pochválit sama. Řekla také, že by na svého manžela mohla pět ódy. Do talkshow si ale přišla postěžovat na to, čím ji v nedávné době naštval.

Pražská rodačka Tatiana Dyková je uznávaná filmová a divadelní herečka. V dětství se věnovala baletu a zpěvu, a přestože nedokončila studium na konzervatoři, jako umělkyně se dokázala uchytit. A to dokonce i přesto, že jako dítě ani jako dospělá žena si příliš chvály od svých nejbližších nevyslechla.

Dyková vyrůstala v rodině popichovačů

Pro Tatianu Dykovou nebylo v období dospívání ničím neobvyklým, že ji její matka nijak moc nechválila. Naopak si do ní spíš ráda rýpla, čímž ji velkou oklikou i tak trochu polichotila. Proto když slyšela chválu, připadalo jí to zvláštní.

„My jsme celá rodina popichovačů. Chválíme se jenom tím, že jdeme úplně proti. Máma třeba řekne: ‚Na to, jaká jsi šereda, máš celkem supr chlapa.‘ Když jsem byla malá, byla jsem na to zvyklá, nepřišlo mi to divné. Přišlo mi divné, když jsem přišla k někomu na návštěvu a tam zaznělo: ‚Ty moje kočičko nádherná.‘ To mi přišlo divné, co je to za rodinu,“ řekla Honzovi Dědkovi.

„Pak jsem se dostala do věku, kdy jsem tu podporu potřebovala a nedostávala jsem ji. Nebo teda v tomhle stylu. Máma ale říkala, že mám být ráda, že nejsem rozmazlenec. Pak jsem zjistila, že je to super, protože jsem si ty chvály naučila říkat sama sobě. A to je asi nejvíc,“ vysvětlila herečka v 7 pádech Honzy Dědka, které uvidíte v úterý večer na Primě, co dobrého jí do života takřka nulové lichocení od mámy přineslo.

Zavděčit se mamince není jednoduché

„S mámou nekonzultuju role, vlastně se nedostanu ke slovu. Začínáme tak, že zkritizuje něco, co viděla, a to, co bude, tam nemám šanci se dostat,“ prozradila Tatiana, proč s mámou neprobírá, na jaký jde konkurz nebo kde bude v nejbližší době účinkovat.

Herečka je matkou tří synů a ti jsou jediní, kteří na svou babičku platí. „Zavděčit se mojí mamince umím jen svými dětmi. Koukne na vnuka a řekne: To je pěkný kluk, šup s ním do reklamy,“ zasmála se.

Ani jedno ze tří dětí Dykové prakticky vůbec nezajímá, jak trávila mládí a jaká byla její divoká léta. Pro všechny je to podle matky doba dávno minulá. „Devadesátky je nějak nezajímají. To je fakt pravěk,“ potvrdila.

Divoká léta a tančení za peníze

Svá divoká léta si Tatiana Dyková užívala plnými doušky. Ráda chodila tančit do klubů, a když se namanula příležitost si zábavou i vydělat, chytila ji za pačesy. Díky tomu si mohla na diskotéce užívat a zároveň za to ještě dostat zaplaceno.

„Spojila jsem příjemné s užitečným. Chodila jsem se svojí kamarádkou Péťou furt do klubu Radost. Pořád jsme si říkali o peníze. I když už jsem v té době točila a nějaké peníze jsem měla. Měli tam go-go tanečnice a nás napadlo, že když tam pořád chodíme a tancujeme zadarmo, že bychom tam mohly tancovat za peníze,“ zavzpomínala a rovnou upřesnila, že nešlo o žádnou hanbatou aktivitu.

„Go-go tanečnice nejsou tanečnice u tyče. Jsou to roztancovávačky, normálně oblečené – a každá měla svůj styl. Tak jsme udělaly konkurz, oni nás vzali a dva roky jsme tam tančily. Za to mě maminka pochválila. Jednou se tam byla se svojí kamarádkou podívat,“ přiznala Dyková.

Manželské rušení

Tatiana Dyková si Vojtu Dyka (37) vzala v roce 2019, tou dobou spolu měli už syna Aloise. Vztah i po téměř deseti společných letech stále klape, jak má, i když ne vždy je všechno zalité sluncem. Rozumí se, že když chce žena spát, není radno ji rušit. Herec a zpěvák to ale asi ještě nepochopil.

„Mohla bych tady vyprávět dlouho, za co všechno ho chválím. Dneska teda by to bylo kraťounké. Dneska si musím postěžovat: Přijdete do ložnice. Tam vaše žena už spí. Přijde vám normální rozsvítit si lampičku, číst si, šustit stránkami?“ svěřila Dědkovi rozrušeně herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.