Herečka Tatiana Dyková přiznala, že si v mládí přivydělávala jako go-go tanečnice

Tatiana Dyková v otevřeném rozhovoru přiznala, jak si v devadesátých letech přivydělávala jako tanečnice v jednom z pražských klubů. Jak se k práci dostala?

Tatiana Dyková (44) patří mezi uznávané české herečky. V rozhovoru s Honzou Dědkem na sebe prozradila několik zajímavých věcí ze svého soukromého života. Zavzpomínala mimo jiné na to, jak si v divokých devadesátkách se svou kamarádkou vydělávala jako go-go tanečnice.

„Spojila jsem příjemné s užitečným. Chodila jsem se svojí kamarádkou Péťou furt do klubu Radost. Pořád jsme si říkaly o peníze. I když už jsem v té době točila a nějaké peníze jsem měla. Měli tam go-go tanečnice a nás napadlo, že když tam pořád chodíme a tancujeme zadarmo, že bychom tam mohly tancovat za peníze,“ vzpomínala Tatiana v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Talentovaná filmová a divadelní herečka si svá mladistvá léta užívala naplno. Ráda se chodila bavit a tančit do klubů, takže jakmile se objevila možnost spojit zábavu a práci, využila toho. V zábavném pořadu však upřesnila, že se nejednalo o žádnou neslušnou práci. „Go-go tanečnice nejsou tanečnice u tyče. Jsou to roztancovávačky, normálně oblečené – a každá měla svůj styl. Tak jsme udělaly konkurz, oni nás vzali a dva roky jsme tam tančily,“ vysvětlila Dyková.

Zároveň přiznala, že ačkoliv jí její maminka v mládí příliš nelichotila, v tomto případě to bylo jiné. „Za to mě maminka pochválila. Jednou se tam byla se svojí kamarádkou podívat,“ svěřila se čtyřiačtyřicetiletá rusovláska.

Spokojené manželství

Svého manžela, herce a zpěváka Vojtěcha Dyka (37,) poznala Tatiana v roce 2010 díky společnému účinkování v divadelní hře. V té době byla ještě vdaná za filmového producenta Pavla Čecháka, se kterým má dva syny, Františka a Cyrila. Přeskočila jiskra a nyní, i po více než jedenácti letech společného vztahu, tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Spolu mají syna Aloise a v manželství jim to klape skvěle. Vzali se příhodně na 1. máje před třemi lety a kdykoliv se spolu objeví ve společnosti, vypadají stále zamilovaně a spokojeně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.