Herečka Tatiana Dyková změnila účes. Jako sexy zrzka omládla o několik let

Říká se, že vlasy dělají člověka a Tatiana Dyková je toho jasným důkazem. Herečka se ve společnosti objevila se zbrusu novou barvou vlasů a nutno říct, že vypadala naprosto fantasticky. Nejenom, že jí výrazný přeliv ubral roky, ale navíc v něm byla naprosto nepřehlédnutelná.

Málokdo by jí tipoval její skutečný věk. Tatiana Dyková (45) vypadá stále skvěle! Na premiéru filmu Bratři dorazila oblíbená česká herečka ve zbrusu novém účesu. Na vlasech měla výrazně zrzavý přeliv, který se k ní naprosto skvěle hodí.

Mohlo by vás zajímat: Taťána Kuchařová ukázala krátké vlasy. Podle fanoušků vypadá jako Sharon Stone

Herečku kromě toho zdobil její krásný úsměv, který rozdávala na všechny strany. Bylo vidět, že je ve velmi dobré náladě a cítí se dobře. A to také právem. K zrzavé barvě zvolila zelený svetřík, který skvěle korespondoval s celkovým lookem. Na rty nanesla rudou rtěnku, která ladila s červenou kabelkou. Tatiana myslela na každičký detail a v uvolněném podzimním looku působila naprosto nepřehlédnutelně. Nový účes jí ubral roky a jen málokdo by hádal, že je o sedm let starší než její manžel Vojtěch Dyk (38).

Mohlo vám uniknout: 10 slavných Češek, kterým přinesla štěstí láska k výrazně mladšímu muži

Manželství s výrazným věkovým rozdílem

Tatiana Dyková patří mezi nejoblíbenější české herečky. Nebyl to však jen její herecký talent, díky kterému se dostala do novinových titulků. V minulosti veřejnost velice probírala její vztah s mladším muzikantem Vojtěchem Dykem. Ačkoliv jim mnoho lidí nedávalo velké šance, jejich láskyplný vztah je důkazem, že v lásce na věku nezáleží.

Čtěte také: Tatiana a Vojtěch Dykovi: Další dítě na cestě? Dočkají se vytoužené holčičky?

Od roku 2019 jsou manželé a patří mezi nejstabilnější pár českého showbyznysu. Ke svatbě se pár odhodlal po devítiletém vztahu, ze kterého mají syna Aloise. Tatiana má z předchozího vztahu ještě další dva chlapečky. V minulosti se ale nechala slyšet, že by si holčičku moc přála. „Jestli se rozhodneme jít do toho znovu, myslím, že ji mít budeme. Mateřství je pro mě v životě zásadní,“ prozradila v rozhovoru pro Magazín DNES. Ženský element by si v domě velmi přála. Čtyři „chlapi“ jsou prý někdy až moc.

Tatiana Dyková v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.