Celebrity

19. října 2022 14:15

Karolína Oehmová

Tereza Černochová prozradila tajemství své ložnice. Spí s vibrační kostkou

Show Jana Krause (33) - upoutávka

Zpěvačka Tereza Černochová (39) u Jana Krause zavzpomínala na období pandemie covidu, kdy si našla práci u koní, která ji stále naplňuje. Připomněla si účast v taneční soutěži, kde hopsala, i když měla sešroubovanou nohu. A také prozradila, proč má v posteli vibrační kostku.

Zpěvačka Tereza Černochová (39) se na červeném gauči u Jana Krause pěkně rozpovídala. Moderátora překvapila tím, jakou práci si v období pandemie našla. „Nastoupila jsem jako ošetřovatelka koní ve sportovní stáji,“ vysvětlila zpěvačka, která má titul inženýrky ze zemědělské univerzity a která moc ráda jezdí na koni. „A bylo to bezvadné a vracím se tam stále. Já vždycky na pár měsíců vysadím, když hrajeme hodně s Monkey Business. Je to totiž fantastické, neboť tam člověk absolutně vypne.“

A jak taková péče vypadá? „Dám dítě do školy, sednu do auta a jedu, udělám devět koní, vracím se zpátky pro dítě do školy. Tedy koně vyčistím, možná dva tři odjezdím a zbytek odlonžuju, což je takové to honění v kruhu,“ upřesnila.

Rozdrtila si nohu

Na přetřes přišla také její úspěšná účast v televizní taneční soutěži v roce 2021, k níž poznamená, že si hlavně přála, aby ji přestála ve zdraví. „Šla jsem do toho nejen za covidu, ale ještě s přelámanou a sešroubovanou hnátou,“ popsala Tereza a vysvětlila, jak k úrazu přišla: „Třídila jsem odpad tak pilně, až jsem před třemi nebo čtyřmi lety uklouzla po papírové krabici a celou svou tehdy devadesátikilovou váhou jsem si otočila o 90 stupňů a rozdrtila nohu,“ řekla a prozradila, že následky si nese dodnes.

Spí s vibrační kostkou

Asi nejvíce ale moderátora překvapilo, když prozradila, že spí s vibrační kostkou u hlavy, která vydává zvuk podobný mnišskému mručení v klášteře a která má nastavitelnou frekvenci vibrací. „Když jsem to přinesla domů, vybalila jsem to tím displejem, kde se to zapíná, na opačnou stranu než k hlavě. Takže to celou dobu jelo někam jinam… pak jsem si celou dobu říkala, já jsem se tak blbě vyspala. A pak jsem přišla na to, že už týden to mám otočené někam úplně jinam.“ Na tuto zvláštní kostku, která by jí měla zaručit lepší spánek, ji prý upozornil jeden kamarád. „Nastavíte si čas, jak dlouho chcete spát. Pro mě je ideální osm hodin. Pak se to samo vypne. Myslím, že žádné zlepšení necítím, ale časem se to určitě zlepší,“ uzavřela se smíchem.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.