Celebrity

22. září 2022 06:00

Tomáš Durčák

Tereza Hlůšková po návratu z Pákistánu jen září a chlubí se láskou s fotbalistou

Terezu Hlůškovou propustili z pákistánského vězení

Život na svobodě a v rodné zemi si očividně Tereza Hlůšková (26) užívá plnými doušky. Nejenže pár měsíců po návratu z Pákistánu našla novou lásku, ale jak se zdá, zatím její nový vztah jen kvete.

Rok 2022 je pro Hlůškovou plný štěstí

Byť si její jméno ne každý ihned spojí s konkrétní tváří, její příběh znají téměř všichni. Po zatčení v roce 2018 a téměř čtyřech letech v pákistánském vězení za pašování heroinu se na Terezu Hlůškovou letos začalo usmívat štěstí.

Nejdříve se jí a jejímu právníkovi podařilo původně téměř devítiletý trest odnětí svobody v Pákistánu zkrátit na necelé čtyři roky, po kterých byla letos propuštěna. Ihned po návratu zpět do České republiky se z ní stala téměř mediální hvězda a co víc – velmi brzy se na ni rovněž usmála láska.

Kromě toho si dokázala najít práci v pohostinství a změnila image z blondýnky na brunetu. A její v červenci založený Instagram už dnes sleduje téměř 30 tisíc lidí, které zajímají nejen její zkušenosti z Pákistánu či pravda o její minulosti, ale i to, jak se jí start do „nového života“ podaří.

Po svobodě přišla i nová láska

V první polovině září vyšlo z fotek na jejím Instagramu najevo, že jejím novým partnerem je fotbalista Marián Kovář (29), bývalý útočník klubu FC Slovácko. „Ano, je to pravda, tvoříme s Terezou pár. Ten svět je fakt malý a nice neutají,“ potvrdil pobaveně Kovář vztah s Hlůškovou pro web VipStar.cz.

Od chvíle, kdy její vztah vyplynul na povrch, si Tereza definitivně přestala své soukromí s partnerem hlídat. Kromě pravidelných stories se první láskyplné fotky páru objevily už i v jejím trvalém albu.

„Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede. –  Arthur C. Clarke“ stojí u fotografie Terezy líbající Mariána, která naznačuje, že tahle láska dvojici opravdu kvete.

Záplava pozitivních komentářů u fotografií, v nichž sledující páru přejí hodně štěstí a ať jim láska vydrží, pak dokazuje, že i nemalá část veřejnosti Tereze přeje, aby se jí podařilo vrátit svůj život v Česku zpět do normálu a najít zajisté vytoužený klid a spokojenost.

Sdílejte článek
Štítky láska vězení Instagram vztah Česká republika Pákistán Tereza Hlůšková nový život Marián Kovář

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.