Celebrity

15. září 2022 16:10

Vanesa Havlíková

Tereza Hlůšková má novou lásku. Od heroinu se posunula k fešnému sportovci

Tereza Hlůšková (26), kterou většina lidí zná jako ženu, jež byla v Pákistánu zadržena v souvislosti se zásilkou heroinu, nyní prožívá zamilované období. Půvabná blondýnka randí se sympatickým fotbalistou a užívá si nový život na svobodě.

V lednu 2018 byla česká občanka Tereza Hlůšková zadržena na pákistánském letišti poté, co u ní v kufru celníci našli téměř devět kilogramů heroinu. Původně si měla odpykat trest osm let a osm měsíců za pašování drog. Osud k ní ale byl přívětivější a mladá žena strávila ve vězení „pouze“ necelé čtyři roky.

Podívejte se, jak Terezu Hlůškovou zadrželi na pákistánském letišti:

Zpět do Česka nakonec mohla odjet díky rozhodnutí tamějšího soudu, který shledal, že celníci se zásilkou drog zacházeli nestandardně a trvalo dlouho, než byl heroin z letiště dopraven do laboratoře. Tato skutečnost a šikovný právník přinesli Hlůškové naději na návrat do normálního života.

S MMA zápasníkem nikdy nechodila

Od příjezdu zpátky do rodné země začala být hodně aktivní na Instagramu. Na sociálních sítích během krátkého času nasbírala velké množství sledujících, se kterými sice sdílí své každodenní aktivity, o svém milostném životě však žádné podrobnosti neprozrazuje.

Na veřejnost se přesto nedávno dostala informace, že údajně již několik týdnů randí s MMA zápasníkem Michalem Kotalíkem. Později se však ukázalo, že to není tak úplně pravda. „Tereza s Kotalíkem nikdy nechodila. Jen se vídali a byli kamarádi,“ prozradila s odstupem času kamarádka Hlůškové webu VipStar.cz.

Žádný rozchod s bojovníkem se tedy tehdy nekonal, protože skutečný pár ani nikdy netvořili. Zanedlouho poté ale Tereza sdílela na Instagramu tajemné snímky s novým partnerem, jehož obličej se rozhodla neukazovat.

Novým partnerem Terezy Hlůškové je fotbalista

Netrvalo to ale dlouho a totožnost jejího nového přítele byla prozrazena. Tereza v současné době randí s pohledným fotbalistou Mariánem Kovářem, který v minulosti hrál za FC Slovácko. „Ano, je to pravda, tvoříme s Terezou pár. Ten svět je fakt malý a nic se neutají,“ vyjádřil se fotbalový útočník pro web VipStar.cz.

Mariána prozradilo také tetování na ruce, které před několika dny Tereza sdílela na svých sociálních sítích. „Je to momentálně dost čerstvé a asi potřebujeme trochu času, abychom to vstřebali. Nebudu se k tomu nyní nijak dál vyjadřovat,“ dodal nový partner Hlůškové.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.