Celebrity

25. prosince 2022 21:08

Eliška Reiglová

Tereza Hlůšková poprvé od propuštění oslavila Vánoce v Česku. Strávila je s přítelem

Tereza Hlůšková (26) v posledních letech neměla možnost trávit Vánoce tak, jak byla zvyklá. V roce 2019 byla odsouzena na 8 let a 8 měsíců v pákistánském vězení, nakonec ho ale opustila už po čtyřech letech poté, co uspěla u odvolacího soudu a byla zproštěna viny. Nyní poprvé po dlouhé době prožívá svátky doma a rovnou s novou láskou po boku.

Pro Terezu Hlůškovou jsou současné svátky po šesti letech prvními Vánocemi se vším všudy. Ačkoliv už ty loňské trávila mimo zdi vězení v Láhauru, stále byla v Pákistánu, který opustila až na jaře. Štědrý den sice nebyl zasněžený, ale užila si ho doma se stromečkem, patřičným jídlem a především po boku přítele Mariána.

První Vánoce mimo vězení

Loňské Vánoce trávila Hlůšková ještě v Pákistánu, ze kterého tou dobou ještě nemohla odcestovat zpět do vlasti. Přesto byla ale nadšená z toho, že je po dlouhé době není nucena trávit v cele a navíc bez člověka, o kterého by se mohla opřít. „První opravdové Vánoce po pěti letech! To byla pecka. Pečení cukroví, poslouchání koled, ryba, bramborový salát a dárky.. a víno! Hoooodně vína,“ napsala na dnes již nefunkčním instagramovém profilu.

Prozradila také, jak trávila svátky ještě za mřížemi. „Každé Vánoce v base jsem domů posílala vlastnoručně vyrobené dárky. Různá přání, napsané knihy, srdíčka na pověšení nebo šperkovnice, vyrobené z krabiček od ubrousků. Fantazii se meze nekladou a je fakt, že nejhezčí dárek je ten od srdce,“ dodala.

Svátky s přítelem

V září letošního roku se Tereza Hlůšková, aktuálně servírka, dala dohromady s přítelem Mariánem. V České republice žije spořádaným a dalo by se říct, že také zcela normálním životem. A právě v tom je jeho kouzlo, obzvlášť po letech strávených v tak nepříjemných podmínkách, jaké vytvářejí zdi věznice v Pákistánu.

Tereza i její přítel se na Štědrý večer slavnostně oblékli a pochlubili se fotografiemi, na kterých oba vypadají maximálně spokojeně. Není divu, letošní svátky jsou pro oba nejen plné klidu a pohody, ale evidentně také lásky.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.