Celebrity

13. října 2024 15:25

Šarlota Chmelařová

Tereza Mátlová o vztahu s mladším partnerem: Musela jsem rozkvést, klofla by ho jiná

Tereza Mátlová se objevila na předávání Cen Thálie 2024 po boku svého partnera Miroslava Dvořáka. Pro dvojici se jedná o speciální událost, jelikož se tam spolu minulý rok poprvé byli na veřejnosti jako pár. Jak se jim ve vztahu od té doby daří?

Bývalá partnerka Františka Janečka (80) po boku mladšího partnera doslova září. Tereza Mátlová (49) a Miroslav Dvořák se nemohou jeden od druhého odtrhnout a rozdávají úsměvy na všechny strany. „Nenapadlo mě, že bych měla mladšího partnera. Musela jsem rozkvést, jinak by mi ho nějaká mladší klofla,“ uvedla pro eXtra.cz sopranistka Tereza, která má z bývalého vztahu dceru Emily Ann. „Ale ono to není o věku. Když jsou lidé spokojení, mají si co říct a mají společné zájmy, pak ten věk není bariéra,“ doplnil zamilovaný Miroslav.

Půvabná blondýnka ho učarovala hned z několika důvodů. „Mám Terezku rád celkově. Jak vypadá, jak je úžasná, jaký má charakter a duši – a že umí špičkově vařit, to nemusím říkat," nešetřil slovy chvály na svou partnerku Dvořák.

Čtěte také: Nejmladší syn Beckhama randí s výrazně starší zpěvačkou. Je podobná jeho matce Victorii

Speciální výročí

Dvojice spolu vyrazila do společnosti po dlouhé době, jednalo se však o speciální příležitost. „Máme takové výročí, protože jsme poprvé byli spolu venku jako oficiální pár přesně před rokem na Cenách Thálie. Sice nejsem nominována, což mě samozřejmě trošku mrzí, ale i přesto se těším, protože držím palce všem mým kolegům,“ popsala Mátlová.

Ona i její partner Miroslav Dvořák, který je ředitel multižánrového Dvořák ART Festivalu, jsou prý hodně časově vytížení, a tak se mezi lidi zas tak často nedostanou. „Já jsem měla turné na Slovensku, mezitím byl Mireček v Arménii, kde rozjíždí tour,“ prozradila Mátlová. „Je to Arménie, Gruzie a další státy Středního východu,“ doplnil Dvořák. Ačkoliv se kvůli práci nevidí každý den, žijí spolu ve společné domácnosti. „Sdílíme všechno společně. Máme společné zájmy a klape nám to,“ uvedla Tereza. Časová vytíženost prý oběma vyhovuje. „Pak se alespoň na sebe člověk víc těší,“ upřesnil Miroslav.

Podívejte se také, jak vypadala móda na Česko-slovenském plese:

Sdílejte článek
Štítky vztahy Miroslav Dvořák Tereza Mátlová celebrity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 10. 2024

Dnes se budete cítit poněkud napjatí a budete to přičítat nudě a nespokojenosti se svým současným životem. Většinu dopoledne byste mohli strávit sněním a vymýšlením bláznivých plánů, jak uniknout z rutiny. Přitom možná objevíte nápad, který bude nejen lákavý, ale také realizovatelný. V následujících dnech jej pečlivě zvažte. Možná se do toho budete chtít pustit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.