Celebrity

22. března 2023 16:14

Vanesa Havlíková

Tereza Ramba se naučila vydolovat kladné body ze svého těla. Zářila i na premiéře

Tereza Ramba v 7 pádech Honzy Dědka

Dvojnásobná maminka Tereza Ramba (33) během svého profesního života natočila už mnoho filmů a seriálů. Kromě kariérního života se jí velmi daří i v životě osobním. Před pár dny se objevila na slavnostní premiéře, na kterou dorazila v doprovodu svého manžela a opět potvrdila, že se nebojí odhalit.

Úspěšná herečka Tereza Ramba velkou část své kariéry měla na talíři to, že se nebojí i hodně odvážných scén. Pak přišla epocha, kdy se odhalovat nechtěla a svlékání pro ni bylo tabu. Až díky kladným slovům svého manžela  Matyáše si to rozmyslela a odhalování se zase už nebrání.

K nahotě ji vyhecoval manžel

Před pár dny sympatická bruneta přijala pozvání do 7 pádů Honzy Dědka, kde tématu odhalování a nahoty věnovala podstatnou část rozhovoru. Ve chvíli, kdy se Tereze naskytla nabídka zahrát si jednu z hlavních rolí ve filmu Betlémské světlo, kde se měla odhalit, byla zprvu na vážkách, zda na to má. Až slova jejího manžela ji přesvědčila, že do nahoty znovu půjde.

Svléknout se neměla  pouze ve filmu, ale i na plakátu, který na samotný film poutal. Ze začátku si tím opět nebyla jistá, ale poté, co jí manžel řekl, že je nádherná a kdy jindy by to měla vydojit, když ne teď, se rozhodla toho využít. „Od té doby jsem na to začala koukat úplně jinak. Má pravdu a je mi líto, že mi to neřekl dřív,“ prozradila Tereza Ramba během 7 pádů Honzy Dědka.

Přečtěte si také: Tereza Ramba už se nestydí svlékat ve filmu. Někdy jsou kozy důležitější, říká

Na premiéru filmu přišla v šatech s odhalenými zády

O tom, že Tereza v poslední době jenom září, všechny přesvědčila i na slavnostní premiéře filmu Buď chlap! a následném večírku. Na místo dorazila společně se svým manželem a elán a optimismus z ní jenom sršel.

Dvojnásobná maminka na premiéru oblékla odvážné černé šaty české módní značky Anamé, které vynikaly odhalenými zády. Tereza Ramba opět působila jako bohyně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.