Celebrity

1. října 2023 09:56

Vanesa Havlíková

Nejlepší momenty z cen Thálie: Burešová v obří róbě, dojatá Holišová i Kolářová

Letošní jubilejní ceny Thálie jsou úspěšně předány. Celým večerem provázela moderátorka Světlana Witowská (50) a slavnostní večer si jako obvykle nenechala ujít řada známých tváří ze světa showbyznysu. Kdo během galavečera zazářil a kdo se raduje z ocenění?

Udílení ocenění nejlepším divadelním hercům patří každoročně k nejvýznamnějším událostem roku. Na galavečer, který se konal v historické budově Národního divadla v Praze, dorazilo mnoho známých osobností.

Připomeňte si: Módní alarm: Podívali jsme se na nejsilnější módní momenty na Cenách Tháli

Burešová na galavečer potřebovala vlastní asistentky

O pozdvižení hned během příchodu se postarala herečka a zpěvačka Eva Burešová (30). Na galavečer dorazila po boku partnera, šéfkuchaře Přemka Forejta (36) a přípravu na slavností událost rozhodně nepodcenila. Herečka, kterou můžete znát například ze seriálu ZOO, si vybrala honosné večerní šaty z nejnovější kolekce turecké značky, které si můžete i vy vypůjčit v jednom z pražských salonů. Róba je v pudrové barvě s korzetovým vrškem, vysokým rozparkem a opravdu robustní sukní.

Šaty byly tak honosné, že museli Evě mohutnou vlečku přidržovat dvě asistentky. Zpěvačka, která dostala nominaci za roli Rachel Marron v inscenaci The Bodyguard nominaci neproměnila. Cenu získala Hana Holišová za své podání Marty Kubišové, na slavnostní večer se také pečlivě připravila a šaty, které zvolila krásně sladila s doplňky a líčením.

Čtěte také: Eva Burešová na předávání Cen Thálie zazáří. Vynese růžové šaty z Turecka

Dojatá Kolářová a sladěná Pavlovčinová

Velkým potleskem přivítal celý sál herečku Danielu Kolářovou, která převzala cenu za celoživotní mistrovství. „Já jsem se strašně mordovala s řečí, která by měla smysl o tom, že naším cílem je cesta. Vím a mám to zažité, že občas po té cestě zabloudíme, zakopneme anebo nám někdo ublíží. Chci doufat, že po cestě hledání půjdeme dál, nenecháme se předsudky o naší profesi odradit a že ta naše zatracená profese za to hledání stojí,“ pronesla Kolářová, která neskrývala slzy dojetí.

Divadelní ceny si nenechala ujít také Tereza Mátlová (48), Ivan Trojan (59), Kristýna Leichtová (38) s partnerem Vojtěchem Štěpánkem (39), Valérie Zawadská (65)  a řada dalších celebrit. Krásné fialkové šaty oblékla herečka Radka Pavlovčinová (34), která je sladila s fialovým psaníčkem a třpytivými boty na podpatku a bezpochyby patřila k nejlépe oblečeným ženám večera.

Kdo si odnesl ocenění?

Celým večerem provázela v roli moderátorky Světlana Witowská, která se své role zhostila na výbornou. Cenu za nejlepší výkon v činohře si odnesla Karolína Baranová a Martin Pechlát (48). Cenu České akademie divadelníků letos převzal český spisovatel, dramatik, scenárista a politik Milan Uhde (87). Thálii v kategorii muzikál, opereta a jiné hudebně dramatické žánry letos získali Hana Holišová (43) a Tomáš Savka (40).

Thálii za celoživotní přínos si poté odnesla Daniela Kolářová (77), Stanislav Šárský (83) za činohru nebo Jiří Suchý (92) za muzikál a operetu. Mimořádné ocenění za činohru získala poté slovenská herečka Emília Vášáryová (81).


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.