Celebrity

6. června 2023 17:24

Tomáš Durčák

Marie Růžičková o Vladimírovi: Už není takový bouřlivák. Prozradila, co dostal k šedesátce

Hokejový génius, legenda a jeden ze zlatých hochů z Nagana Vladimír Růžička slaví významné životní jubileum. A jeho manželka Marie (34) pro Prima Ženy prozradila, co manželovi k narozeninám přichystala za dárky, jak jeho velký den společně oslaví i co mu do dalších let přeje.

Už proběhla gratulace manželovi? Co jste mu do dalších let popřála?

Samozřejmě. Popřála jsem mu hned brzy ráno, ještě v posteli. Jako vždy mu přeju jenom to nejlepší, hlavně zdravíčko, protože to je nejdůležitější. A už není nejmladší, tak aby tady s námi byl co nejdéle (smích). Štěstíčko a aby byl pořád tak skvělý jako doposud, zkrátka takové to klasické přání.

Jaký dárek jste mu k šedesátinám koupila?

Jelikož má manžel kulatiny, tak je toho spoustu a asi to ani všechno nebudu vyjmenovávat. Jako jeden z hlavních dárků jsem mu koupila přívěsek ve tvaru hokejky, na němž má vyryté svoje jméno a číslici šedesát. A jelikož miluje dobré jídlo, tak i voucher na romantickou večeři ve dvou do restaurace v Žižkovské věži.

Je známo, že Vladimír je hodně na jídlo, uvaříte mu k narozeninám něco speciálního?

To spíš ne. Víte co, já mu vařím a peču v podstatě každý den, takže to už mi nepřijde až tak úplně speciální. Spíš si pak užijeme tu společnou večeři.

Váš manžel je aktuálně bez angažmá, přála byste si, aby ještě zamířil zpátky na trenérskou lavici?

Rozhodně, já se popravdě divím, že tam ještě zpátky není.

To už je to s ním doma tak k nevydržení?

Ne, to paradoxně ani ne (smích). Ale samozřejmě na něm vidím, že to potřebuje. On hokejem neustále žije, nikdy ho to nepustilo a nyní mu to chybí. A vlastně i nám, všichni jsme už za ty roky tak nějak zvyklí, že taky neustále žijeme hokejem.

Jak se chystáte jeho životní jubileum oslavit?

Dnes nic zásadního nechystáme. Velká narozeninová oslava nás čeká až v sobotu na zahradě s rodinou a přáteli. Tam pro něj mám přichystaný třípatrový dort.

Tak přece něco speciálního, ten jste pro něj upekla?

Ne, kdepak. Já jsem sice vyučená cukrářka, ale na něco takového bych doma potřebovala mít mnoho vybavení, které nemám, takže by to bylo poměrně komplikované. Upéct jsem ho tedy nechala na zakázku.

Můj muž dnes slaví krásných 60. Lásko moje, za těch krásných 8 let jsme toho zažili mnoho. Pády, vzestupy, radosti i...

Posted by Marie Růžičková on Monday, June 5, 2023

Během své hokejové kariéry platil Vladimír vždy spíš za bouřliváka, je dnes stále takový, nebo se postupem věku už zklidnil?

Já bych řekla, že už se docela zklidnil. Byť ještě i v době, kdy jsme se my dva poznali, byl určitě pořád takový bouřlivější, jak si ho možná někteří fanoušci pamatují. Ale jak říkáte, postupem let se spíš zklidňuje a dneska už je mnohem větší pohodář.

Vladimír Růžička v roce 2021 skončil jako trenér v Hradci Králové:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.